ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Καταπληκτικοί οι συμπαίκτες μου, θέλω να βγω πρώτος σκόρερ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποθέωσε τους συμπαίκτες του μετά τη νίκη στο Αγρίνιο και παραδέχθηκε ότι στόχος του είναι να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως ο πρώτος σκόρερ της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιρανός διεθνής φορ, μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-1 επί του Παναιτωλικού:

-Για την προσπάθειά του στο δεύτερο γκολ του Φορτούνη, με το οποίο έγινε το 1-2:

"Καταρχήν θέλω να συγχαρώ την οικογένεια του Ολυμπιακού και τους φιλάθλους μας γι’ αυτή τη σπουδαία νίκη. Είναι δουλειά μας παλεύουμε και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εκείνη τη στιγμή, ήταν η δουλειά μου και έκανα αυτό που έπρεπε.

Είδα τον Φορτούνη δίπλα μου, του πέρασα την μπάλα και ο Κώστας έβαλε αυτό το ωραίο γκολ. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, έτσι έπρεπε να γίνει σε εκείνη τη φάση και έτσι έγινε".

-Το σχόλιό του για το ματς και τη νίκη:

"Ήταν πραγματικά ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ο Παναιτωλικός αποτελεί έναν από τους δυσκολότερους αντιπάλους και μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με πολύ ποιοτικούς παίκτες.

Έχει μια δύσκολη έδρα και όποιος παίζει εδώ πέρα ζορίζεται να κερδίσει. Όμως, είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη, η οποία μας δίνει αυτοπεποίθηση και δύναμη για να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος".

-Για τη συνύπαρξή του με τους Φορτούνη, Οτζίτζα και Μάριν:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω αυτούς τους συμπαίκτες δίπλα μου. Είναι όλοι τους καταπληκτικοί. Όταν παίζεις μαζί τους μπορούν να κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για σένα. Σου δίνουν μια τέλεια μπαλιά και μπορούν με μια τους ενέργεια να σε βοηθήσουν.

Όταν είσαι μπροστά από αυτούς τους παίκτες σαν επιθετικός, τα πάντα είναι πιο εύκολα. Βάλαμε το δεύτερο γκολ και έτσι μετά, ήρθε και το τρίτο και το τέταρτο".

-Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται πλέον στα περισσότερα παιχνίδια με την ίδια ενδεκάδα και έχει αρχίσει πλέον να αποκτά αυτοματισμούς:

"Καταρχήν, δεν έχει καμία σημασία ποιος δίνει την ασίστ, σημασία έχει να περάσει η μπάλα τη γραμμή. Αυτό είναι που μετράει για εμένα και δεν με ενδιαφέρει και τόσο, το πως γίνεται αυτό.

Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει για το ποιοι παίκτες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο και εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες, που δεν έχει και τόσο σημασία ποιοι είναι. Όποιος και να είναι δίπλα μου, αισθάνομαι πως θα κάνει τη σωστή δουλειά για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει το αποτέλεσμα".

-Για την κλήρωση του Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο με Πορτογαλία, Μαρόκο και Ισπανία:

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για το γεγονός ότι θα παίξω κόντρα στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο στόχος μας δεν είναι απλά να πάρουμε μέρος στη διοργάνωση, αλλά να κάνουμε την έκπληξη. Θέλουμε να εκπλήσσουμε όλους τους ανθρώπους που θα παρακολουθήσουν τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα αντιμετωπίσω μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη διοργάνωση.

Το Ιράν είναι μια δυνατή εθνική ομάδα και θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Έχουμε αποδείξει παίζοντας κόντρα σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα".

-Για το γεγονός ότι έχει δηλώσει ότι θέλει να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος:

"Δεν μπορώ να σας πω ψέματα. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω πάρα πολύ να το πετύχω αυτό. Αν πετύχω κάτι τέτοιο, θα είναι για τρίτη φορά στην καριέρα μου. Το έχω κάνει ήδη δύο φορές.

Δεν μπορώ να το υποσχεθώ αυτό, είναι πολύ δύσκολο, θέλει πολλή δουλειά, αλλά θα προσπαθήσω να το πετύχω. Θα υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσω και θα παλέψω όσο περισσότερο μπορώ.

Αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό για τον κόσμο, για το ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δηλαδή, αλλά για μένα είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο και θα προσπαθήσω να το πετύχω".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέρασε από το Αγρίνιο με φοβερό Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός, 4-1 τον Παναιτωλικό

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μιλόγεβιτς: "Με τον Ερυθρό Αστέρα στην Ελλάδα θα ήμουν 1ος με διαφορά"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ