ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Ευχαριστώ τον κ. Λεμονή"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, εξήγησε γιατί δεν πανηγύρισε τα γκολ του, ενώ ευχαρίστησε τον Τάκη Λεμονή για την ευκαιρία που του έδωσε.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της νίκης του Ολυμπιακού με 4-3 στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το πολύτιμο τρίποντο των Πειραιωτών, που επανήλθαν στις νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιρανός επιθετικός:

- Για τα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο, μετά από καιρό αγωνιστικής απουσίας: «Καταρχήν θέλω να συγχαρώ την ομάδα μας, την οικογένεια του Ολυμπιακού και τους φιλάθλους μας, για τη νίκη σήμερα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ήταν πολύ δύσκολο να πετύχουμε αυτή τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μετά από καιρό επέστρεψα στους αγώνες. Δύο μήνες προσπαθούσα να μείνω προετοιμασμένος, ήταν κάτι πολύ δύσκολο να το πετύχω αυτό, γιατί ήμουν έξω από όλα, ακόμα και στις προπονήσεις. Ευχαριστώ τον Θεό, που ήρθε αυτή η ημέρα και πήρα την ευκαιρία. Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος».

-Για την ετοιμότητα του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Έλειπα με την εθνική μου ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση μου εκεί, γιατί ο προπονητής της εθνικής μου έδειξε εμπιστοσύνη. Πέτυχα δύο γκολ εκεί και ήταν πολύ δύσκολο μετά από δύο μήνες απραξίας να έχω μια τέτοια απόδοση. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Ακόμα, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Λεμονή, που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία, να δείξω την προσπάθεια μου που έχω κάνει όλο αυτόν τον καιρό, για να έχω καλή απόδοση».

- Για τη στιγμή που βγήκε αλλαγή και ο κόσμος του Πανιωνίου τον χειροκρότησε: «Ήρθα στην Ελλάδα έχοντας συμβόλαιο με τον Πανιώνιο. Αυτή η ομάδα μου έδωσε τα πάντα, με υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας μου ευκαιρίες, για αυτό βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό. Είχα μια πάρα πολύ καλή σχέση με την ομάδα και τον κόσμο και είχα σκεφτεί από πριν πως αν έβαζα γκολ δεν θα πανηγύριζα. Από σεβασμό και αγάπη προς τον κόσμο του Πανιωνίου. Υπήρχαν στιγμές που έδειξαν την αγάπη τους και για αυτό ήθελα να το σεβαστώ αυτό, παρόλο που είμαι χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχα. Είχα πάρει την απόφαση από πριν να μην πανηγυρίσω».

-Για τον πρώην συμπαίκτη του στον Πανιώνιο, Μασούντ Σοτζαέι: «Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για τον Μασούντ. Για αυτή την προσωπικότητα. Δεν είναι ότι προερχόμαστε από την ίδια χώρα, είναι φίλος μου και τον υποστηρίζω. Βλέπουν όλοι τι προσφέρει στον Πανιώνιο. Είναι ένας σούπερ σταρ στην χώρα μου. Παίζει εδώ και 13-14 χρόνια στην εθνική, έχει αγωνιστεί στην La Liga, τώρα είναι εδώ. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, αξίζει πολλά. Του εύχομαι να πετύχει όσα επιθυμεί στη ζωή του και του εύχομαι τα καλύτερα».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ