ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Είχε πρόβλημα μαζί μου ο Χάσι"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ρωτήθηκε για την συνύπαρξη του με τον Μπέσνικ Χάσι και την χαμένη ευκαιρία να παίξει κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία του Ιράν στο Μουντιάλ 2018.

Ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος για την σχέση του με τον προηγούμενο τεχνικό του Ολυμπιακού, αποθέωσε τον Τζίτζι Μπουφόν, ευχήθηκε να έχει στο μέλλον την ευκαιρία να παίξει κόντρα σε αντιπάλους όπως οι Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, ενώ τόνισε ότι το Ιράν μπορεί να είναι η έκπληξη στα ρωσικά γήπεδα.

Οι δηλώσεις του Ανσαριφάρντ στην ιστοσελίδα " snn.ir":

-Για τον παραγκωνισμό του από τον Μπέσνικ Χάσι:

"Ευτυχώς είναι μια καλή σεζόν για εμένα. Ο προηγούμενος προπονητής είχε πρόβλημα μαζί μου, αλλά, με όλον τον σεβασμό, αυτό τελείωσε.

Αυτήν τη στιγμή δεν βρίσκεται στην ομάδα και του εύχομαι καλή τύχη. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας έχει τον τρόπο του, κι εγώ σέβομαι τον δικό του.

Όταν ήρθε ο σημερινός προπονητής, άρχισα να παίρνω χρόνο συμμετοχής και δόξα τω Θεώ, τον αξιοποιώ με επιτυχία. Οι συμπαίκτες μου με έχουν δεχθεί πολύ καλά και έχουν εντυπωσιαστεί.

Μέχρι τώρα έχω σημειώσει έξι γκολ στο πρωτάθλημα και έχω μοιράσει δύο ασίστ. Θα προσπαθήσω να τα πάω ακόμα καλύτερα. Έχω μεγάλο κίνητρο να πετύχω και να ανοίξω το δρόμο για το ερχομό κι άλλων Ιρανών και γενικότερα Ασιατών στον Ολυμπιακό".

-Για την απουσία του από την ευρωπαϊκή λίστα:

"Θα μπορούσα φέτος να αντιμετωπίσω την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους, αλλά δεν ήμουν διαθέσιμος για το Champions League. Ήταν δύσκολο.

Με αυτήν τη συζήτηση πάμε πίσω, στα προβλήματα που υπήρχαν με τον προηγούμενο προπονητή, ο οποίος και δεν με επέλεξε. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για προβλήματα του παρελθόντος, διότι εκτός των άλλων, κανείς δεν ξέρει εάν θα είχε παίξει, ακόμη κι αν βρισκόμουν στη λίστα.

Αν αγωνιζόμουν με τη Γιουβέντους, πάντως, θα αποκόμιζα μία εμπειρία απέναντι στον Μαροκινό Μπενατιά. Όπως θα ήταν εξαιρετική και η εμπειρία κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που διαθέτει τη… μισή Εθνική Ισπανίας, ακόμη και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους τόσους Πορτογάλους παίκτες.

Αυτά τα παιχνίδια θα βοηθούσαν κι εμένα και μακροπρόθεσμα την Εθνική του Ιράν. Έβλεπα μπροστά μου όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παίξω. Ελπίζω στο μέλλον να μου δοθεί η ευκαιρία…".

-Για τη φωτογραφία που έβγαλε με τον Τζίτζι Μπουφόν:

"Βγάλαμε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των ομάδων. Βρισκόμουν έξω απ’ το τερέν, ο Μπουφόν πέρασε από μπροστά μου και του ζήτησα να βγάλουμε μία φωτογραφία. Ο Μπουφόν είναι ένας απ’ τους θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και όλοι τον αγαπούν, ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Πρόκειται για μία… μη αναστρέψιμη σφαίρα! Είναι ανεπανάληπτος παίκτης και ήθελα ένα αναμνηστικό από εκείνον. Όταν του το πρότεινα, ήταν πολύ θερμός και το χάρηκα. Είμαι υποστηρικτής του".

-Για την κλήρωση του Ιράν στο Μουντιάλ:

"Πολύ δύσκολη, αλλά ελκυστική. Έχουμε μπροστά μας μία ιστορική ευκαιρία και πρέπει όλοι μας, παίκτες, προπονητές και κόσμος, να το διασκεδάσουμε. Είναι πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμοι αντίπαλοι και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εν αντιθέσει με τα φιλικά, όλες οι ομάδες παρουσιάζονται πολύ σοβαρές.

Ακόμη και για τον Ρονάλντο και τους υπόλοιπους μεγάλους παίκτες, που θα βρούμε απέναντί μας, το Μουντιάλ συνιστά ευκαιρία. Πρέπει να ευχαριστηθούμε αυτά τα παιχνίδια και να παρουσιάσουμε την αξία μας στον κόσμο. Είναι ιστορικής σημασίας γεγονός και πρέπει να φανούμε σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Κεϊρόζ, που έχει εμπειρία από την Εθνική Πορτογαλίας, ξέρει πώς να προετοιμάσει την ομάδα, ώστε να έχει ένα πετυχημένο Μουντιάλ. Δεν πιστεύω ότι είμαστε χαμένοι από χέρι. Η Ισπανία και η Πορτογαλία είναι μεγάλες ομάδες, ενώ και το Μαρόκο διαθέτει καλούς παίκτες.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ούτε εμείς θα είμαστε εύκολος αντίπαλος. Πάντοτε παίζουμε καλά με μεγάλες ομάδες και έχουμε ισχυρό κίνητρο. Πλέον το Ιράν διαθέτει εμπειρία, επαγγελματισμό και οργάνωση και σκέφτομαι ότι μπορούμε να είμαστε η έκπληξη στην Ρωσία".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η παραδοχή του Μιραλάς για Ολυμπιακό
Πάλι έξω, πάλι τα ίδια ο Εμενίκε!
Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ