ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβάζει τις μετοχές του ο Ανσαριφάρντ

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο Νο6 του Top 10 των καλύτερων Ασιατών που αγωνίζονται στην Ευρώπη, τοποθετεί ιστοσελίδα του εξωτερικού τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Επιμένουν για Κάσκο στην Αργεντινή, ξανά για Οτζίτζα και Πόρτο γράφουν οι Πορτογάλοι.

Μπορεί το καλοκαίρι να είχε πάρει μήνυμα εξόδου από τον Μπέσνικ Χάσι, ωστόσο είχε πίστη στον εαυτό του, ποδοσφαιρικό πείσμα, διάθεση για δουλειά και τελικά δικαιώθηκε.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ διανύει την καλύτερη του περίοδο με τα ερυθρόλευκα τους τελευταίους δύο μήνες, είναι μαζί με τον Πέδρο Κόντε (ΠΑΣ Γιάννινα) πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με επτά (7) γκολ, ενώ έχει έξτρα συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι προσθέτοντας 3 ασίστ στο ενεργητικό του. Και όλα αυτά σε μόλις 772 λεπτά συμμετοχής. Νούμερα που τον καθιστούν ως έναν εξαιρετικά παραγωγικό ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού.

Για τον Ιρανό διεθνή φορ το δέλεαρ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο, ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι θα ήθελε να πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα και την ίδια στιγμή οι εμφανίσεις του δεν περνούν απαρατήρητες, αναγκάζοντας ιστοσελίδα του εξωτερικού να τον συμπεριλάβει στη λίστα με τους 10 καλύτερους Ασιάτες που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ανεβάζει τις μετοχές του ο Ανσαριφάρντ

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα " football-tribe.com" τοποθετεί τον Ανσαριφάρντ στο Νο 6 αυτού του Top 10, μπροστά από τους Οκαζάκι (Λέστερ), Αζμούν (Ρουμπίν Καζάν), Τσανγκ Ουν (Ντιζόν) και Κούμπο (Γάνδη).

Οι υψηλές πτήσεις του Ιρανού επιθετικού το τελευταίο δίμηνο προσφέρουν στον Ολυμπιακό την ευχέρεια να κινηθεί μεταγραφικά σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας που φωνάζουν για ενίσχυση, αφήνοντας για αργότερα του θέμα του φορ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΣΚΟ & ΟΤΖΙΤΖΑ

Και την Κυριακή (24/2) υπήρξε συνέχεια σε μεταγραφικά σενάρια όπου εμπλέκεται το όνομα του Ολυμπιακού. Στην Αργεντινή για παράδειγμα επέμεναν για τον Μίλτον Κάσκο, την ίδια στιγμή που εμφανίζονται κι άλλοι σύλλογοι υποψήφιοι για την υπογραφή του 29χρονου αριστεροπόδαρου μπακ της Ρίβερ Πλέιτ.

Στο Λιμάνι ψάχνουν τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Λεονάρντο Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Εχσάν Χατζισαφί έχει ανέβει ψηλά στην λίστα των "ερυθρολεύκων" και είναι αυτός που προβάλλει ως φαβορί για να πάρει το χρίσμα αυτή τη χρονική περίοδο. Ο Μίλτον Κάσκο, που έχει δύο συμμετοχές στην εθνική Αργεντινής, έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020 με την Ρίβερ Πλέιτ και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 3 - 3,5 εκατ. ευρώ.

Στην Πορτογαλία πάλι συνεχίζεται η φημολογία για Οτζίτζα Οφόε και Πόρτο. Ο Βέλγος κεντρικός μέσος είναι μετέωρος στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και ο Ολυμπιακός θα συζητούσε το ενδεχόμενο παραχώρησης του, όχι όμως για λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ. Έτσι στην Ιβηρική παραδέχονται ότι οι Πειραιώτες έριξαν πόρτα στα 2,5 εκατ. ευρώ της Πόρτο, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι οι "Δράκοι" θα επιστρέψουν με νέα πρόταση για τον παίκτη. Την ίδια στιγμή που στον Πειραιά αναμένουν την κίνηση της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον παίκτη.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελειώνει τις πρώτες μέρες του Γενάρη ο Εμενίκε
Ο Φορτούνης σε ρόλο... Σπανούλη!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ