ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος το πρώτο back up του Ομάρ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ανδρούτσος EUROKINISSI SPORTS

Σε μία μεταγραφική περίοδο όλα είναι ανοικτά, ακόμα και το να κινηθεί ο Ολυμπιακός για δεξί μπακ! Αυτή τη στιγμή όμως ο Ανδρούτσος είναι η πρώτη εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Ελαμπντελαουί.

Ο Ντιόγο Φιγκέιρας βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό το Πόρτο και από εκεί θα μεταβεί στην Μπράγκα για να παρουσιαστεί και επίσημα από τη νέα του ομάδα. Με τον Πορτογάλο είχε ήσυχο το κεφάλι του ο Γκαρθία, καθώς μαζί με τον Ομάρ δημιουργούσαν μία πολύ αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, άσχετα αν ο Φιγκέιρας “φλέρταρε” σε κάθε αγωνιστική με αποβολή και είχε εκνευρίσει αρκετό κόσμο...

Ο Φιγκέιρας αποτελεί παρελθόν και πλέον μένει να φανεί ποιος θα είναι το “μπακ απ” του Ομάρ. Εδώ και μέρες υπάρχει μία έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κινηθεί για παίκτη, που θα μπορεί να βοηθήσει μεταξύ άλλων και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αν όμως δεν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής, τότε θα κοιτάξει να βρει λύσεις εκ των έσω. Αυτό που ακούγεται είναι ότι η πρώτη εναλλακτική επιλογή για να βρεθεί δεξιά αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τον Ομάρ, είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος. Το έχει δουλέψει αρκετές φορές στις προπονήσεις ο Γκαρθία, οπότε ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι μία λύση.

Υπάρχει επίσης και η επιλογή του Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος γνωρίζει τη θέση, έχει κάνει καριέρα παίζοντας ως δεξί μπακ, αλλά τα χρόνια έχουν περάσει και δεν διαθέτει την ταχύτητα που απαιτείται στη συγκεκριμένη θέση.

Όσο για τον Ιγκόρ που αποκτήθηκε με την προοπτική να είναι ο “Νο2” δεξιός μπακ του Ολυμπιακού πίσω από τον Ελαμπντελαουί; Ο Βραζιλιάνος πρέπει να φάει ακόμα πολλά ψωμιά για να μπει στη 18άδα. Δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής τον Γκαρθία και δύσκολα μπορεί να αλλάξει άποψη στον Ισπανό τεχνικό στο άμεσο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το παλεύει για τουλάχιστον μια μεταγραφή ο Ολυμπιακός
Οριστικό: Στη Μπράγκα ο Φιγκέιρας
Έκλεισε στην Παρτίζαν ο Ζντιέλαρ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ