ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναζητάει τη νίκη στην Τούμπα 3,5 χρόνια μετά!

Αναζητάει τη νίκη στην Τούμπα 3,5 χρόνια μετά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται το βράδυ της Κυριακής από τον ΠΑΟΚ και ο Μάρκο Σίλβα με τους παίκτες του δεν σκέφτονται τίποτε άλλο από το να φύγουν με το "διπλό"από την Θεσσαλονίκη. Ποια τα σχέδια του Πορτογάλου.

Έχουν περάσει περάσει περίπου 3,5 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την Τούμπα. Από εκείνο το 2-0 με τον Βαλβέρδε στον πάγκο και τα γκολ των Αμπντούν και Μιραλάς στο πρώτο 20λεπτο. Έκτοτε μετράει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες σε τέσσερα παιχνίδια είτε για το πρωτάθλημα, είτε για το Κύπελλο.

Οι “ερυθρόλευκοι” λοιπόν καλούνται να σταματήσουν αυτό το αρνητικό σερί. O Μάρκο Σίλβα θα μιλήσει σήμερα το μεσημέρι στους παίκτες του για τις δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν από τους ποδοσφαιριστές του Ιγκόρ Τούντορ.

Από χθες (3/10) ουσιαστικά ξεκίνησε η πλύση εγκεφάλου, αλλά θα τους πει πέντε πράγματα λίγες ώρες πριν μπουν στο πούλμαν για την Τούμπα, προκειμένου να τα έχουν και φρέσκα στο μυαλό τους.

Άγχος δεν υπάρχει και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Από την άλλη οι Πειραιώτες ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους ότι είναι υποχρέωσή τους να περάσουν νικηφόρα από την Θεσσαλονίκη. Όχι τόσο επειδή τους έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Παναθηναϊκός με το τρίποντο που πήρε στα Πηγάδια, αλλά γιατί θέλουν να περάσουν και ένα σωρό μηνύματα σε όσους τους αμφισβητούν.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν θα αλλάξει τακτική στην Τούμπα. Θα πάει με το σκεπτικό να πάρει η ομάδα του την κατοχή, να κυριαρχίσει εκείνη στον αγωνιστικό χώρο, να “πνίξει” τον ΠΑΟΚ με την πίεση που θα ασκήσει ψηλά.

Σε τέτοια ντέρμπι βεβαίως, οι τακτικές πολλές φορές πάνε περίπατο. Δεν παίζουν μπάλα ούτε τα συστήματα, ούτε οι ομιλίες των προπονητών πριν από τα ματς. Συνήθως παίζουν μπάλα οι προσωπικότητες και ο χαρακτήρας που βγάζουν οι παίκτες.

Για παράδειγμα ο Φορτούνης ανυπομονεί για αυτό το ματς. Το ίδιο και ο Μιλιβόγεβιτς, ο Φινμπόγκασον, ο Σιόβας, όλοι! Ακόμα και ο Ιντέγιε που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, έδειξε με τον τρόπο του στον Σίλβα ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι. Βεβαίως, οι δυο τους θα έχουν μία κουβέντα το μεσημέρι για να αποφασιστεί αν θα μπει οριστικά στην 18άδα. Λογικά θα είναι σε θέση να βοηθήσει ο Νιγηριανός, έστω και στο δεύτερο ημίχρονο...

Ένα πιθανό σχήμα με βάση τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο Σίλβα, είναι με Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη, Σεμπά, Ντουρμάζ και Φινμπόγκασον. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί βεβαίως να έχει στο μυαλό του και κάποια έκπληξη (όπως το συνηθίζει τελευταία) που δεν την έχει “αποκαλύψει” μέσω των δοκιμών στο Ρέντη.

Η πιο αθόρυβη άφιξη του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη!

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (3/10) στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού. Τον Φλεβάρη που είχαν ανέβει οι “ερυθρόλευκοι” στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Τούμπας, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα σωρό ΠΑΟΚτζήδες.

Για να αποφύγουν λοιπόν ενδεχόμενες “συναντήσεις” ξανά με οπαδούς του ΠΑΟΚ, τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην αίθουσα αφίξεων. Σε συνεννόηση με την αστυνομία, οι παίκτες με το που κατέβηκαν από το αεροπλάνο μπήκαν στο πούλμαν που τους περίμενε στην πίστα του “Μακεδονία” και από εκεί έφυγαν κατευθείαν για το ξενοδοχείο...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ