ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου πήρε η υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ / ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ / ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τις 5 Νοεμβρίου πήρε αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την προσφυγή του Χριστοδουλόπουλου στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, για τα δεδουλευμένα και τους φόρους από το περσινό του συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Θα πρέπει να κάνει υπομονή περίπου ένα μήνα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για να δει τι θα γίνει με το ποσό των περίπου 70 χιλιάδων ευρώ που ζητάει από την ΑΕΚ μέσω της προσφυγής που έκανε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Η εκδίκαση είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα (1/10), αλλά η πλευρά της ΑΕΚ κατέθεσε αίτημα αναβολής. Η υπόθεση λοιπόν θα συζητηθεί στις 5 Νοεμβρίου.

Το ποσό των 70 χιλιάδων ευρώ αφορά κάποια δεδουλευμένα, αλλά και την εφορία από το συμβόλαιο που είχε ο Λάζαρος με την "Ένωση" για τη σεζόν 2017-18.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ