ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανάσες σε Ελαμπντελαουί με ΠΑΣ Γιάννινα

Ανάσες σε Ελαμπντελαουί με ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα γνωστοποίησε την 19άδα για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα ο Αυλωνίτης για πρώτη φορά στην αποστολή, έξω ο Νορβηγός μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί, για να "φορτίσει" τις μπαταρίες του για Αρσεναλ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μάρκο Σίλβα να ανακοινώνει το μεσημέρι την αποστολή. Ο Πορτογάλος τεχνικός ενδέχεται να δώσει ανάσες στον Εστεμπάν Καμπιάσο ενόψει Άρσεναλ και να δώσει φανέλα βασικού στον Κασάμι.

Δεν το έχει αποφασίσει ακόμα, αφού πρώτα θέλει να μιλήσει με τον Αργεντινό χαφ. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει όμως ο Ελβετός. Αντιθέτως, ο Σαλίνο θα αντικαταστήσει τον Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Ομάρ μάλιστα έμεινε εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα χρόνο θα πάρουν και οι Φινμπόγκασον, Ερνάνι. Την Παρασκευή (25/9) ο Σίλβα δούλεψε πολύ στις στημένες φάσεις, με τους Φουστέρ, Μπουχαλάκη, Τσόρι και Ντα Κόστα να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Στο μεταξύ για πρώτη φορά ο Τάσος Αυλωνίτης είδε το όνομά του σε αποστολή, έστω και σε 19άδα. Εκτός έμειναν οι Μανιάτης και Πουλίδο, οι οποίοι πάντως θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο γιατί πολύ απλά πρέπει να... συμπληρωθεί και 18άδα. Ο Ολυμπιακός δήλωσε 22 για τo Champions League και οι Μιλιβόγεβιτς, Ντα Κόστα, Τσόρι και Μπουχαλάκης δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Αναλυτικά η αποστολή: Αυλωνίτης, Μποτία, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ