ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Βιάνα στον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε ο Βιάνα στον Ολυμπιακό
Μπρούνο Βιάνα

Ο Μπρούνο Βιάνα είναι και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον 21 ετών Βραζιλιάνο αμυντικό, που προέρχεται από την Κρουζέιρο.

Μετά τους Πασιένσια και Καρντόσο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Τετάρτη (31/8) την απόκτηση και του Μπρούνο Βιάνα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που έπαιζε στην Κρουζέιρο, υπέγραψε στην ομάδα του Πειραιά και θα την ενισχύσει από εδώ και στο εξής.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Βιάνα".

Το who is who του Μπρούνο Βιάνα

Η ΠΑΕ ΟΛλυμπιακός ανέφερε τα εξής για το νέο της μεταγραφικό απόκτημα: "Ο Μπρούνο Βιάνα Βιλέμεν Ντα Σίλβα (1.87μ.) γεννήθηκε στις 5/2/1995 στη Βραζιλία. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και από πολύ μικρή ηλικία ξεχώρισε για το ταλέντο του. Είναι ένας αμυντικός που ξέρει να «διαβάζει» το παιχνίδι και να επεμβαίνει έγκαιρα και έγκυρα για να απομακρύνει τους κινδύνους για την άμυνα. Είναι αρκετά δυναμικός και παρά το ύψος του χαρακτηρίζεται αρκετά γρήγορος

Άρχισε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Cruzeiro το 2010 όταν και εντάχθηκε εκεί. Τους τελευταίους μήνες του δόθηκε η ευκαιρία ν' αγωνιστεί και στη μεγάλη ομάδα του βραζιλιάνικου συλλόγου για ν' αποδείξει τι μπορεί να κάνει.

Σε 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ.: 13 στο Brasileirao, 4 Copa do Brasil, 2 στο Mineiro και 1 στην Primeria Liga) και συνολικά 1.751 λεπτά συμμετοχής, κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Γι' αυτό και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον κάνει δικό του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ