ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Αυλωνίτη στη Στουρμ Γκρατς

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Αυλωνίτη στη Στουρμ Γκρατς
INTIME SPORTS

Η Στουρμ Γκρατς ανακοίνωσε τον δανεισμό του Τάσου Αυλωνίτη από τον Ολυμπιακό. "Ανυπομονώ να παίξω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα" δήλωσε ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός.

Και επισήμως στο δυναμικό της Στουρμ Γκρατς ανήκει μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό, ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο αυστριακός σύλλογος επισημοποίησε τον "γάμο" επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr

"Ο Τάσος Αυλωνίτης θα συνεχίσει δανεικός στη Στουρμ Γκρατς από τον Ολυμπιακό, με οψιόν αγοράς" ανέφερε η αυστριακή ομάδα, με τον γενικό διευθυντή Gerhard Goldbrich να δηλώνει:

"Ο Αναστάσιος θα ενισχύσει την άμυνά μας μέχρι το καλοκαίρι. Μετά τη φυγή του Μίχαελ Μαντλ έπρεπε να τον αντικαταστήσουμε".

Ο Χαλκιδαίος ποδοσφαιριστής δήλωσε: " Ανυπομονώ να παίξω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα, και αν γίνεται να μείνω για καιρό στη Στουρμ".

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: " Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Τάσου Αυλωνίτη, στην Αυστριακή Στουρμ Γκρατς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ