ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε Ρομπέρτο και επιμένει για Φορτούνη

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε Ρομπέρτο και επιμένει για Φορτούνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε από τη Γουέστ Χαμ, ενώ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Αγγλία που συνδέουν τον Φορτούνη με τα "Σφυριά".

Ο άλλοτε γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ και αποκτήθηκε από την Γουέστ Χαμ. Με τα "σφυριά" υπέγραψε διετές συμβόλαιο, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη 12 μήνες.

Η Γουέστ Χαμ αποδέσμευσε τον δεύτερο τερματοφύλακά της, Αντριάν, και έτσι ο Ρομπέρτο θα είναι ο αντικαταστάτης του. Ο 33χρονος Ισπανός πρέπει να δώσει τη μάχη με τον βασικό γκολκίπερ, Λούκας Φαμπιάνσκι, ώστε να καθιερωθεί στην 11αδα της αγγλικής ομάδας.

"Ανυπομονώ να παίξω στην Premier League. Είναι μεγάλη πρόκληση αν αναλογιστείς ότι είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον πλανήτη, με το δικό μας το ισπανικό. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη να παίξει στην Αγγλία. Όλοι όσοι βλέπουν ποδόσφαιρο ξέρουν πόσο σημαντική είναι η Γουέστ Χαμ" δήλωσε στην επίσημη σελίδα των "σφυριών" ο 33χρονος γκολκίπερ.

Ο Ρομπέρτο ήταν πρόταση του αθλητικού διευθυντή της Γουέστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Μάλαγα. Να σημειωθεί ότι ο Ουσίγιος διατέλεσε αθλητικός διευθυντής και στον Ολυμπιακό για λίγους μήνες το 2017.

"Ξέρω τον Ρομπέρτο από τη Μάλαγα και πιστεύω ότι η Γουέστ Χαμ πήρε έναν κορυφαίο παίκτη. Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε κορυφαίο επίπεδο. Όσο ήταν στον Ολυμπιακό μιλούσα συνέχεια με τους προπονητές και πολλοί μου είπαν ότι είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από την ομάδα" ανέφερε ο Ουσίγιος.

Ο Ρομπέρτο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2013 έως το 2016, όταν πήρε μεταγραφή στην Εσπανιόλ για 3.000.000 ευρώ. Τη σεζόν 2018/2019 δεν έχει καμία συμμετοχή στη La Liga, καθώς ήταν ο δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον Ντιέγκο Λόπεζ.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

Το όνομα του Κώστα Φορτούνη συνεχίζει να απασχολεί τα αγγλικά Μέσα. Η "Sun" υποστηρίζει ότι η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 26χρονου Έλληνα διεθνή. Μάλιστα, ο Πελεγκρίνι τον θέλει διακαώς και σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι έτοιμος να δαπανήσει 16.000.000 λίρες, δηλαδή περίπου 18.000.000 ευρώ για να τον κάνει κάτοικο Λονδίνου.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε στο Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" ότι στα γραφεία του Ολυμπιακού έχει φτάσει προσφορά από την Γουέστ Χαμ για τον Φορτούνη, που φτάνει τα 10.000.000 ευρώ με τους "ερυθρόλευκους" να αναμένεται να στείλουν την απάντησή του στην αγγλική ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ