ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Σουντανί ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Σουντανί ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επισήμως ο Χιλάλ Σουντανί. Ο 31χρονος Αλγερινός εξτρέμ υπέγραψε στους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Χιλάλ Σουντανί. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Αλγερινού εξτρέμ, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Πέρυσι ο Αφρικανός ανήκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία τον είχε αγοράσει από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Σουντανί γεννήθηκε στο Σιέφ στις 25 Νοεμβρίου του 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειρας πόλης του. Το 2011 ήλθε στην Ευρώπη για την Γκιμαράες και το 2013 τον απέκτησε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Με τη φανέλα της κροατικής ομάδας τέθηκε αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League. Μετράει 49 συμμετοχές και 22 γκολ με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Σουντανί στην Championship μέτρησε έξι εμφανίσεις και σημείωσε δυο τέρματα με τη φανέλα της Νότιγχαμ, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών, τα οποία θέλει ν' αφήσει πίσω του και να κάνει restart. Σημειώνεται ότι ο Σουντανί δεν έρχεται ως δανεικός από τη Φόρεστ, ενώ να τονιστεί πως είναι 49 φορές διεθνής με την εθνική Αλγερίας, μετρώντας 22 γκολ.

Ο ρεπόρτερ της Φόρεστ στη "Nottingham Post", Πολ Τέιλορ, ανέφερε στο Sport24.gr πως "έχει αίσθηση του χώρου σε όποια θέση και αν αγωνίζεται, κάτι που του επιτρέπει να βρίσκεται στο σωστό σημείο στη σωστή στιγμή. Πιο εύκολα στον Ολυμπιακό, σε σχέση με τη Φόρεστ, θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί το ένστικτο του σκόρερ που διαθέτει. Θα ήταν ενδιαφέρον να είχαμε δει πόσο θα βοηθούσε και θα προσέφερε στη Φόρεστ ο Σουντανί αν δεν είχε τραυματισμούς".

Ο Τσάρλυ ανέλυσε τον Σουντανί λέγοντας ότι αν είναι υγιής "θα είναι λίρα 100 για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό". Ο Σουντανί είναι η δεύτερη μεταγραφή που ανακοινώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

O υγιής Σουντανί είναι λίρα 100 για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό
Πολ Τέιλορ: "Δεν προλάβαμε να χαρούμε τον Σουντανί"
Σουντανί: Τα πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Αλγερινό εξτρέμ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ