ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε sold out η Κράσνονταρ για Ολυμπιακό

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κράσνονταρ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τη ρεβάνς της Τρίτης (27/8, 22.00) με τον Ολυμπιακό. Το γήπεδο στην αποψινή αναμέτρηση θα είναι κατάμεστο, παρά το 4-0 του πρώτου ματς.

Περίπου έξι ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, η Κράσνονταρ ανακοίνωσε ότι το γήπεδό της θα είναι απόψε κατάμεστο. "Sold out. Ευχαριστούμε όσους μας πιστεύουν. Ας πολεμήσουμε" ανέφερε στο twitter της η ομάδα της Ρωσίας για τη ρεβάνς με τους "ερυθρόλευκους".

Παρά το 4-0 του Ολυμπιακού από το πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο, 35.000 οπαδοί της Κράσνονταρ θα γεμίσουν το εξαιρετικό της στάδιο, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να γίνει ένα θαύμα. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίν εμφανίζεται αποφασισμένη να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να μη χαθεί η σπουδαία ευκαιρία και να περάσει στους ομίλους του Champions League.

"Δεν υπάρχει πιθανότητα να επαναπαυτούμε. Πρόκειται για το πρεστίζ μας, θα δώσουμε υπερηφάνεια στην Ελλάδα, δεν θα ρισκάρουμε να χαθεί η ευκαιρία. Να είστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα είναι σοβαροί, έξυπνοι και δεν θα πετάξουμε την ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους. Οι παίκτες ξέρουν ποια ομάδα αντιπροσωπεύουν" ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ανέφερε: "Στο επίπεδο που βρισκόμαστε όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και εκείνη τη στιγμή δεν κοιτούσα ποια αντίπαλο θα αντιμετωπίζαμε. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος από το δικό μας αποτέλεσμα. Είχαμε προκριθεί σε βάρος της Μπασακσεχίρ. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας δύσκολο αντίπαλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε και να κάνουμε εξίσου καλό ματς όπως στην έδρα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ