ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός!

Vitoria head coach Pedro Martins awaits the start of the Europa League group I soccer match between FC Salzburg and Vitoria SC in the Arena in Salzburg, Austria, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Vitoria head coach Pedro Martins awaits the start of the Europa League group I soccer match between FC Salzburg and Vitoria SC in the Arena in Salzburg, Austria, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Προπονητής του Ολυμπιακού θα γίνει ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της σεζόν 2017/18, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ το βράδυ της Δευτέρας (9/4). Ο 47χρονος τεχνικός που εργαζόταν μέχρι πρότινος στην Βιτόρια Γκιμαράες, θα αναλάβει τα καθήκοντά του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, ενώ τότε θα ανακοινωθεί και το προπονητικό του επιτελείο.

Ο Πορτογάλος αναμένεται το μεσημέρι (15.40) της Τρίτης (10/4) στην Ελλάδα - θα έρθει από την Βαρκελώνη - και η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό είναι για δύο χρόνια.

" Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό Πέδρο Μαρτίνς. Ο κύριος Μαρτίνς θα αναλάβει την θέση του πρώτου προπονητή μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, οπότε και θα ανακοινωθεί το πλήρες επιτελείο του. Πλέον, στα 47 του χρόνια, αναλαμβάνει τα ηνία της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, του Ολυμπιακού" αναφέρει η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων.

Κεντρική photo: AP/Kerstin Joensson

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ