ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Ντουρμισάι και Κάιπερς ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Ντουρμισάι και Κάιπερς ο Ολυμπιακός

Ούγκο Κάιπερς και Φιορίν Ντουρμισάι αποτελούν και επισήμως παίκτες του Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών, ενώ είχαν προηγηθεί αυτές των Χιλάλ Σουντανί και Μπρούνο.

Μετά τους Χιλάλ Σουντανί και Μπρούνο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη παικτών. Ο λόγος για τον Βέλγο επιθετικό Ούγκο Κάιπερς και για τον διεθνή Έλληνα φορ, Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο Κάιπερς είναι γεννημένος στις 07/02/1997 (με ύψος 1.85) και τη σεζόν 2017-2018 έπαιζε στον Εργοτέλη, με τον οποίο στη Football League σε 30 συμμετοχές σημείωσε 22 γκολ και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω από τον Δημήτρη Μάνο που επίσης ανήκει στον Ολυμπιακό.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έμεινε ανενεργός διότι αρνήθηκε να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ, με την οποία είχε δώσει τα χέρια ο Εργοτέλης. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ηρακλείου τελείωνε στις 30 Ιουνίου 2019.

Ο Κάιπερς ανέφερε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: Έχω τεράστια υπερηφάνεια που θα φορέσω τα χρώματα αυτής της μεγάλης ομάδας και ανυπομονώ πάρα πολύ να αποτελέσω μέλος αυτής της οικογένειας.

Ο Ντουρμισάι είναι γεννημένος στις 14/11/1996 (με ύψος 1.87) και πέρυσι με τον Πανιώνιο πέτυχε έντεκα γκολ σε 33 συμμετοχές. Στο παρελθόν ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας στράικερ έχει περάσει και από Καλλιθέα και Λαμία. Ο τέως φορ των "κυανέρυθρων" είπε: " Αυτή τη μέρα θα τη θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά, στην Ελλάδα τουλάχιστον σίγουρα, το έχουν όνειρο να παίξουν στον Ολυμπιακό και να έρθουν κάποια στιγμή στο λιμάνι".

Εκτός από αυτές τις τέσσερις μεταγραφές, ο Ολυμπιακός υπενθυμίζεται ότι αγόρασε τον Ζοσέ Σα από την Πόρτο 2.500.000 ευρώ, ενώ έχει αποκτηθεί ο Γάλλος μεσοεπιθετικός Ματιέ Βαλμπουενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανακοίνωσε Σουντανί ο Ολυμπιακός
Ανακοίνωσε και Μπρούνο Ολυμπιακός
Σουντανί: "Ανυπομονώ να παίξω για τον Ολυμπιακό"
Μπρούνο: "Όνειρο που πραγματοποιήθηκε ο Ολυμπιακός"
"Όχι Μαρτίνς σε αστρονομική πρόταση 2.500.000 ευρώ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ