ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Ναουέλ και Ζοζέ Σα ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Ναουέλ και Ζοζέ Σα ο Ολυμπιακός
INTIME

Μετά από τον Γιάγια Τουρέ, ήρθε η ώρα για τον Ματίας Ναουέλ και τον Ζοζέ Σα να ανακοινωθούν ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς συνεχίζει ο Ολυμπιακός, αφού μετά από την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ το βράδυ της Κυριακής, ανακοίνωσε ακόμα δύο προσθήκες. Ο λόγος για τον 22χρονο Αργεντινό εξτρέμ Ματίας Ναουέλ και τον 25χρονο Πορτογάλο τερματοφύλακα Ζοζέ Σα, οι οποίοι είναι κι επίσημα παίκτες των "ερυθρολεύκων".

Ο Ναουέλ προέρχεται από τη Βιγιαρεάλ, παίζοντας δανεικός σε Μπέτις και Μπαρτσελόνα Β και αποκτήθηκε από τους "ερυθρολεύκους", με τον ισπανικό σύλλογο να διατηρεί δικαίωμα επαναγοράς και να κατέχει ποσοστό μεταπώλησης. Αν και γεννήθηκε στο Ροσάριο της Αργεντινής, είναι 11 φορές διεθνής με την Ισπανία κ-19 και δύο με την Ισπανία κ-21, παίζοντας τόσο δεξιά όσο και αριστερά στα εξτρέμ.

Ανακοίνωσε Ναουέλ και Ζοζέ Σα ο Ολυμπιακός
INTIME

Ο Ζοζέ Σα προέρχεται από την Πόρτο και έχει αρχίσει την καριέρα του από τη Μαρίτιμο. Διεθνής με πολλές συμμετοχές σε Πορτογαλία κ-20 και κ-21, στους "δράκους" δεν κατάφερε να στεριώσει, έχοντας μόλις 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Όντας εκτός πλάνων του Σέρζιο Κονσεϊσάο, παραχωρήθηκε δανεικός στους Πειραιώτες για τη σεζόν 2018-2019.

Photo credits: InTime

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ