ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Μπέλιτς ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Μπέλιτς ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον 18χρονο Σέρβο αμυντικό χαφ, Κρίστιαν Μπέλιτς, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Γουέστ Χαμ και υπέγραψε για 2+1 χρόνια με τους "ερυθρόλευκους".

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επισήμως ο Κρίστιαν Μπέλιτς. Ο Σέρβος αμυντικός χαφ έκλεισε την ύστατη ώρα, λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος το βράδυ του Σαββάτου (31/8). Ο 18χρονος υπέγραψε για 2+1 χρόνια και θα ενισχύσει την προσπάθεια της Κ19 του συλλόγου, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στο Youth League.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Λονδίνου κράτησε ποσοστό μεταπώλησης 25% για τον Μπέλιτς. Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Μπέλιτς. Ο παίκτης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Κ19 του συλλόγου μας, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Youth League.

Το who is who

Ο Κρίστιαν Μπέλιτς είναι γεννημένος στις 25 Μαρτίου 2001 στο Σιντ Τρούιντεν του Βελγίου και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σερβία με την Μπέογκραντ, ενώ το καλοκαίρι του 2016 μετακινήθηκε στη Γουέστ Χαμ. Στα «σφυριά», ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Κ18 του συλλόγου, ενώ την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Κ23, παρότι 17 ετών τότε. Έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες Κ17 και Κ18 της Σερβίας, ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής και εκ των αρχηγών της Κ19 αυτή την περίοδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Αγόρασε Μπέλιτς από τη Γουέστ Χαμ
Oλυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Γκασπάρ
Μπενζιά: "Περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ