ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε και Μπρούνο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε και Μπρούνο Ολυμπιακός

Λίγο μετά τον Χιλάλ Σουντανί, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση και του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος συνεχίζει στα "ερυθρόλευκα", ύστερα από 1,5 χρόνο παρουσίας στον Ατρόμητο.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επισήμως ο Μπρούνο, λίγο μετά την ανακοίνωση και για τον Χιλάλ Σουντανί. Ο 25χρονος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" και ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Η Λιντς ΛΑΣΚ πούλησε τον 25χρονο στους Πειραιώτες περίπου 500.000 ευρώ.

Έχοντας περάσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο από τον Ατρόμητο, ο Λατινοαμερικανός γνωρίζει πολύ καλά τί σημαίνει ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Σαφώς και καλείται να αγωνιστεί σε μια ομάδα με υψηλότερο επίπεδο και θα επιδιώξει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου προπονητή των "ερυθρόλευκων".

Με την ομάδα του Περιστερίου ο ύψους 1.80 εξτρέμ έκανε 45 συμμετοχές. Κατά τη θητεία του στους "κυανόλευκους" έδειξε ότι το γκολ δεν είναι το δυνατό του σημείο, καθώς σημείωσε μόλις τέσσερα αυτόν τον 1,5 χρόνο. Απέδειξε, ωστόσο, πως είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, ενώ είναι πολύ γρήγορος. Ο Νταμίρ Κάναντι, πρώην προπονητής του στον Ατρόμητο ανέφερε στο Sport24.gr:

"Ο Μπρούνο είναι εξαιρετικό παιδί. Δεν προκαλούσε ποτέ πρόβλημα και ήταν ο τέλειος παίκτης για τον προπονητή. Είχε καλή σχέση με τους παίκτες, έκανε συνέχεια πλάκα, όλο γελούσε στα αποδυτήρια. Οι παίκτες τον συμπαθούσαν πολύ. Κάθε μέρα ερχόταν με το χαμόγελο. Και φαντάσου ότι ήταν δύσκολη η κατάσταση γι' αυτόν, καθώς δεν μιλούσε ελληνικά, δεν μιλούσε αγγλικά. Τώρα με τον νέο προπονητή όλα θα είναι διαφορετικά για να κάνει το βήμα παραπάνω, αρκεί να τον πιστέψει και να τον βοηθήσει, κάτι που είμαι βέβαιος πως θα κάνει. Γι' αυτό αποκτήθηκε άλλωστε".

Ο Μπρούνο είναι η τρίτη μεταγραφή που ανακοινώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά και Χιλάλ Σουντανί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κάναντι για Μπρούνο: "Παιδί της φαβέλας με μεγάλη καρδιά"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ