ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώνεται ο Τουρέ, την Δευτέρα (3/9) η λίστα στην UEFA

Ανακοινώνεται ο Τουρέ, την Δευτέρα (3/9) η λίστα στην UEFA
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιαγιά Τουρέ θα ανακοινωθεί έως τη Δευτέρα (3/9), ημερομηνία που καλείται ο Ολυμπιακός να παραδώσει τη λίστα του για τα παιχνίδια με Μπέτις, Μίλαν και Ντουντελάνζ.

Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις μεταγραφές του. Με την απόκτηση του Σα και του Ναουέλ έκλεισε το φετινό μεταγραφικό του "παζλ". Εκκρεμεί βέβαια το τυπικό σκέλος της υπόθεσης του Γιάγια Τουρέ.

Αυτό που θα κοιτάξουν οι "ερυθρόλευκοι" να κάνουν είναι να τελειώσουν με τις τελευταίες λεπτομέρειες τις επόμενες 48 ώρες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο (1-2/9) ή το αργότερο εώς την Δευτέρα (3/9).

Να θυμίσουμε ότι ο Τουρέ είναι ελεύθερος, οπότε το παράθυρο για τους ελεύθερος είναι ακόμα ανοικτό για το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Εκείνο όμως που κοιτάζουν να κάνουν στο λιμάνι είναι να τελειώσουν όλα τα διαδικαστικά με τον Ιβοριανό σούπερ σταρ εώς την Δευτέρα (3/9), γιατί θα πρέπει το βράδυ της ίδιας μέρας να στείλει ο σύλλογος τη λίστα με τους παίκτες για τα ματς του Europa League με τις Μπέτις, Μίλαν και Ντουντελάνζ.

Μετά τον Τουρέ δεν θα υπάρξει – εκτός απροόπτου – άλλη προσθήκη, αφού και το τελευταίο "γρανάζι" που ήθελαν να βάλουν στη μηχανή τους οι Πειραιώτες, το έβαλαν με την απόκτηση του 21χρονου Αργεντινού εξτρέμ Ματίας Ναουέλ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Μάριν, πήγε Ερυθρό Αστέρα
Έκλεισε Ναουέλ ο Ολυμπιακός!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ