ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμφίβολος με Ξάνθη ο Ντομίνγκες

Αμφίβολος με Ξάνθη ο Ντομίνγκες
INTIME SPORTS

Την Παρασκευή (18/9) θα κριθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του Ντομίνγκες, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Τι είπε ο Σαλίνο για την ευκαιρία του 83ου λεπτού.

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε μόνο με 0-3 από την Μπάγερν, αλλά είναι πιθανό να έχασε και τον Τσόρι ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια την Τρίτη (22/9). Ο Αργεντινός αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο το βράδυ της Τετάρτης (16/9) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μυικό τραυματισμό.

Θα φανεί όμως στην προπόνηση της Παρασκευής (18/9) η σοβαρότητα της κατάστασης. Ελπίζουν να μην έχει τίποτα σοβαρό και το πολύ-πολύ να χάσει το παιχνίδι στα Πηγάδια. Άλλωστε, μετά την Ξάνθη ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο και η 2η αγωνιστική του Champions League με την Άρσεναλ στο Λονδίνο την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου!

Γενικότερα οι «ερυθρόλευκοι» παραπονέθηκαν για κόπωση στο τέλος του ματς στον προπονητή τους. Τους βγήκε η γλώσσα και θα χρειαστεί να γίνει μία ιδιαίτερη διαχείριση μέσα στο Σαββατοκύριακο για να μην προκύψουν κι άλλα προβλήματα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και η κατάσταση του Μπουχαλάκη, ο οποίος φόρτσαρε για να προλάβει την Μπάγερν, αλλά δεν τα κατάφερε. Εδώ και δύο μέρες κάνει ατομικό πρόγραμμα και θα το παλέψει για να μπει στο αεροπλάνο για Ξάνθη. Έτσι όπως εξελίχθηκαν πάντως τα πράγματα, ο Σίλβα θα ήθελε να τον έχει 100% έτοιμο στο ματς του Λονδίνου σε δύο εβδομάδες.

* Ο Σαλίνο εξηγούσε ότι έτσι όπως του στρώθηκε η μπάλα στη φάση του 83ου λεπτού, δεν γινόταν να σουτάρει με το δεξί. Αναγκάστηκε λοιπόν να «εκτελέσει» τον Νόιερ με το αριστερό. Το έλεγε πολλές φορές στα αποδυτήρια ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή…

Τι έγραψε στο Facebook ο Ντομίνγκες

Ο «Τσόρι» ανέβασε φωτογραφία από τη μαγνητική που έκανε και την συνοδεύει με ένα μήνυμα, στο οποίο αναφέρει τα εξης: «Δυστυχώς, θα μείνω μερικές μέρες εκτός. Τώρα, θα αναρρώσω και θα συνεχίσω».

Lamentablemente tocara estar unos días fuera!!, ahora a recuperar y seguir

Posted by Alejandro 'Chori' Domínguez on Thursday, September 17, 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ