ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άλλο Ντομίνγκες, άλλο Μάριν

Άλλο Ντομίνγκες, άλλο Μάριν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι ολοφάνερο ότι ειδικά για τον Μάριν που βρίσκεται μονίμως εκτός αποστολής, ο Πάουλο Μπέντο το έχει πάει στο... εγωιστικό. Για τον Ντομίνγκες είναι διαφορετική η κατάσταση και δεν αποκλείεται άμεσα να επιστρέψει στη 18άδα.

Δύο διαφορετικές απαντήσεις έδωσε ο Πάουλο Μπέντο όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις για τον Τσόρι και για τον Μάριν.

Για τον Αργεντινό απάντησε ως εξής: "Επιλέξαμε 18 ποδοσφαιριστές με το ίδιο κριτήριο που κάνουμε πάντα ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκονται. Μετά επιλέγουμε τους καλύτερους έντεκα. Τα κριτήριά μας είναι πάντα τα ίδια".

Για τον Γερμανό είπε χαρακτηριστικά: "Για να κερδίσει κάποιος ποδοσφαιριστής θέση σε κάποια αποστολή, θα πρέπει να την κερδίσει. Αυτό γίνεται με την καθημερινή του δουλειά και τον τρόπο που δείχνει τα αποτελέσματα της δουλειάς του στον προπονητή. Οι παίκτες την κερδίζουν τη θέση ανεξάρτητα από το όνομα ή την ηλικία τους".

Ουσιαστικά ήθελε να ρίξει αιχμή για τον Μάριν και όχι τόσο για τον Ντομίνγκες. Άλλωστε, η ιστορία με τον Αργεντινό είναι πρόσφατη. Μετά το παιχνίδι στο Καζακστάν ο Τσόρι βγήκε και είπε ότι «είμαι εδώ και καιρό έτοιμος». Βέβαια, εκεί έβαλε τελεία. Προφανώς και εννοούσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Μπέντο δεν τον βάζει ούτε δευτερόλεπτο.

Στη συνέχεια ήρθε ο αποκλεισμός του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήρθε και ο πρόσφατος αποκλεισμός του από το ματς με την Γιουνγκ Μπόις και κάπου εκεί προέκυψε το ξέσπασμα του μέσω social media. Αυτό που ξάφνιασε τον Τσόρι είναι ότι την περασμένη εβδομάδα είχε ένα τετ α τετ με τον Μπέντο. Βέβαια, το τι ειπώθηκε μεταξύ τους, το γνωρίζουν οι δυο τους. Όμως, δόθηκε μία εντύπωση ότι θα επέστρεφε στη 18άδα. Τελικά δεν είδε το όνομά του με την Γιουνγκ Μπόις και άρχισε τις… φιλοσοφίες στο instagram.

Στην τελευταία του δήλωση ο Τσόρι ζήτησε πλαγίως «συγγνώμη» για το κλίμα που δημιούργησε λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ματς με τους Ελβετούς. «Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του προπονητή, να δουλεύω σκληρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όπως το έκανα μέχρι σήμερα και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Με τον Αργεντινό φαίνεται πώς θα βρεθεί λύση και σύντομα θα επιστρέψει στη 18άδα. Δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμα και σήμερα στην αποστολή για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Από την άλλη πλευρά, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν ο Μάριν επιστρέψει στη 18άδα με την Κέρκυρα. Βέβαια, με τον Μπέντο δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα, αλλά με τα όσα είπε δημοσίως, αν τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τους Φαίακες (27/11, 15.00) θα έχει αναιρέσει τα όσα είπε δύο μέρες νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αναπολεί τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ
Τσεκάρει και η Βαλένθια τον Μιλιβόγεβιτς
Μπέντο: "Θα μειωθεί το ρόστερ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ