ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άλλη μία γκέλα και... τέλος!

Άλλη μία γκέλα και... τέλος!

“Είστε όλοι υπό κρίση έως το φινάλε της σεζόν”, είναι το μήνυμα του Μαρινάκη σε προπονητή και παίκτες. Στόχος η 2η θέση για να βγει ο Ολυμπιακός τουλάχιστον στα προκριματικά του Champions League.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του ματς ήταν “τρελαμένος” όχι μόνο με τον Ευαγγέλου, αλλά και με την εικόνα της ομάδας του.

Δεν μπορούσε να χωνέψει για παράδειγμα ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έφτιαξε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 45ο λεπτό. Κι για αυτή την εικόνα, σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης, δεν είναι υπεύθυνοι μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο Όσκαρ Γκαρθία.

Αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο αν θα μπει σε εφαρμογή το αρχικό πλάνο που ήθελε τον Όσκαρ Γκαρθία να συνεχίζει και του χρόνου στο Λιμάνι. Είναι υπό κρίση και ο Ισπανός και του το μετέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Υπό κρίση είναι φυσικά και οι ποδοσφαιριστές, αλλά λίγο – πολύ καταλαβαίναμε εδώ και πολύ καιρό ότι έρχονται ριζικές αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι.

Το θέμα ήταν εξ αρχής τι θα γινόταν με τον Γκαρθία που έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι και... βλέπουμε.

Αυτό που μετέφερε η διοίκηση προς πάσα κατεύθυνση (προπονητή, παίκτες) είναι ότι "ως εδώ, φτάνει"! Αν έρθει άλλη μία γκέλα, τότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα αντιδράσει ο Μαρινάκης ακόμα και στο θέμα του προπονητή πριν καν τελειώσει η φετινή περίοδος...

Η απαίτηση είναι να ολοκληρωθεί η χρονιά με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και να οδηγηθεί η ομάδα στα προκριματικά του Champions League μέσω της 2ης θέσης. Ναι μεν υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο, όμως, πλέον τίποτα δεν είναι στο χέρι του Ολυμπιακού. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ο στόχος είναι τουλάχιστον η κατάληψη της 2ης θέσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ