ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλαλούμ και σενάρια για τον Ανσαριφάρντ

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η μετακίνηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ στη Νότιγχαμ έχει κολλήσει στην άδεια εργασίας και την ίδια στιγμή οι Τούρκοι βάζουν την Γαλατάσαράι στο κόλπο της απόκτησης του παίκτη.

Περίεργο το καλοκαίρι για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ολοκλήρωσε τη σεζόν ως ένας από τους λίγους παίκτες του Ολυμπιακού που ικανοποίησαν σε μια κακή συνολικά χρονιά, σημειώνοντας 18 τέρματα.

Ήρθε και η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 με την εθνική του Ιράν, όπου πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στα γήπεδα της Ρωσίας, με αποτέλεσμα ο μάνατζερ του Φεζάλι να εμφανίζεται σίγουρος πως ο παίκτης θα πάρει μεταγραφή.

Ωστόσο πρόταση που να ικανοποιεί τον ίδιο ή τον Ολυμπιακό δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα ο Ιρανός φορ να έχει χάσει την θέση του στην ιεραρχία των επιθετικών φτάνοντας στο τέλος Αυγούστου και με τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών να έχει προχωρήσει.

Ο Ανσαριφάρντ μαζί με τον Ταχτσίδη έμειναν ελεύθεροι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με το σκεπτικό να μετακομίσουν στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Και αν αυτό πράγματι συνέβη με τον Έλληνα διεθνή χαφ, για τον Ιρανό φορ επικρατεί ένα αλαλούμ και δύο σενάρια.

Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η μετακίνηση του Ανσαριφάρντ στη Νότιγχαμ έχει κολλήσει στην άδεια εργασίας που απαιτείται για να αγωνιστεί στη χώρα, τη στιγμή που στην Τουρκία βάζουν την Γαλατάσαράι στο κόλπο της απόκτησης του παίκτη!

Πληροφορίες από τους γείτονες θέλουν μάλιστα την Γαλατά με την πλευρά του παίκτη να έχουν υπογράψει ένα προσύμφωνο συνεργασίας εντός προθεσμίας και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την γραφειοκρατία και δώσει το "οκ" η τουρκική ομοσπονδία, τότε ο Ιρανός φορ θα αγωνιστεί με τη φανέλα της "τσιμ μπομ" τη νέα σεζόν.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ