ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αινιγματικό post του Καρσελά για τη Σταντάρ Λιέγης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μεχντί Καρσελά, ο οποίος δεδομένα δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, δημοσίευσε αινιγματικό post στο Twitter, το οποίο πολλοί ερμηνεύουν ως "προάγγελο" επιστροφής του στη Σταντάρ Λιέγης.

Στις 4 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι ο Μεχντί Καρσελά, όπως και οι Στέφανος Καπίνο, Χρβόγιε Μίλιτς και Σάσα Ζντιέλαρ δεν θα συνεχίσουν στους "ερυθρόλευκους".

Ο 28χρονος Βελγομαροκινός προχώρησε την Παρασκευή (22/12) σε αινιγιματική δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

"Άυριο μια μεγάλη έκπληξη για τους φίλους μου και την οικογένειά μου στη Λιέγη" #staytuned #MC33 #carcela #Liege #mavillemavie, ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησής του.

Στο Βέλγιο ερμηνεύεται ως προάγγελος της επιστροφής του στους "ρους". Άλλωστε, ο Καρσελά φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της γενέτειράς του σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (από το 2008 έως το 2011 κι από το 2013 έως το 2015).

Μετά από 19 ματς στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου, η Σταντάρ έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης. Από το ρόστερ της ομάδας που καθοδηγεί τεχνικά ο Σα Πίντο ξεχωρίζουν οι Γκιγιέρμο Οτσόα, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Ορλάντο Σα, Ντούγε Τσοπ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ