ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άγριο "χώσιμο" από Θεοδωρίδη στους παίκτες του Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / ÈÅÏÄÙÑÉÄÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Θεοδωρίδης EUROKINISSI

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν πυρ και μανία με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Τι τους είπε ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών στα αποδυτήρια.

Η πολύ κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν στο Λιμάνι και στην ανάπαυλα ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στους παίκτες σε πολύ υψηλούς τόνους στα αποδυτήρια.

"Τι πράγματα είναι αυτά; Δεν είναι εμφάνιση Ολυμπιακού αυτή! Είστε απαράδεκτοι! Είναι δυνατόν να σας παρέχουν η διοίκηση και ο πρόεδρος τα πάντα κι εσείς να ανταποδίδετε με αυτόν τον τρόπο

Ντροπή. Με αυτά που κάνετε, δεν αξίζετε να φοράτε τη φανέλα του Ολυμπιακού! Μπείτε στο ματς και γυρίστε το, αλλιώς μην επιστρέψετε καν στα αποδυτήρια στο τέλος", ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή".

Άγριο χέρι και από τον Φρανσουά Μοντέστο στους παίκτες της ομάδας για την εικόνα τους στη Λιβαδειά, ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο 45λεπτο, οι "ερυθρόλευκοι" βελτιώθηκαν, ισοφάρισαν το ματς, αλλά απώλεσαν άλλους δυο βαθμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ