ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αγόρασε τον Καμαρά ο Ολυμπιακός"

"Αγόρασε τον Καμαρά ο Ολυμπιακός"

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην αγορά του Μαντί Καμαρά από την Αζαξιό. Στη θέση του αμυντικού χαφ αγωνίζεται ο 21χρονος μέσος από τη Γουινέα.

Τα ψώνια του από την Ligue 2 συνεχίζει ο Ολυμπιακός, εφόσον ευσταθούν τα δημοσιεύματα που έρχονται από τη Γαλλία και θέλουν τους Πειραιώτες να προχωρούν στην απόκτηση του Μαντί Καμαρά.

Πρόκειται για τον 21 ετών αμυντικό μέσο της Αζαξιό, ομάδα από την οποία οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν πέρσι τον Παπ Αμπού Σισέ. Όπως τώρα, έτσι και τότε, ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τον παίκτη από τον Γενάρη για το καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν ο Καμαρά μετρά 22 συμμετοχές και 916 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της Αζαξιό. Συνολικά με τον σύλλογο της Κορσικής έχει 41 εμφανίσεις (2164'), με δύο γκολ και μια ασίστ (επτά κίτρινες κάρτες). Ο παίκτης κατάγεται από τη Γουινέα και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Santoba FC.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Καμαρά ήταν στα ραντάρ των Μονακό και Ρόμα, ενώ εκπροσωπείται από το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα των Γιαγιά Μπανανά (Πανιώνιος), Καζίμ Λάτσι (δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Αζαξιό), Παπ Αμπού Σισέ (Ολυμπιακός), Φρανκ Μπετρά (ΠΑΣ Γιάννινα) αλλά και του Γιάννη Χαροντάκη (Αζαξιό).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ