ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αφοσιώνεται στα ματς με την Παρτίζαν

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Προτεραιότητα έχουν τα παιχνίδια με την Παρτίζαν και όχι οι μεταγραφικές υποθέσεις στον Ολυμπιακό. Μπήκαν με την ομάδα Μπεν και Ρέτσος, φιλικό με την Μπνέι Σαχνίν την Κυριακή (19:00) για την Κ-20 μαζί με παίκτες της πρώτης ομάδας.

Όπως είναι λογικό, οι μεταγραφικές εξελίξεις περνούν στο πίσω μέρος του μυαλού των Πειραιωτών στο άμεσο διάστημα και με τις "μάχες" του 3ου προκριματικού γύρου να είναι προ των πυλών.

Αυτό άλλωστε ξεκαθάριζαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το βράδυ της Παρασκευής (21/7), τονίζοντας ότι ολόκληρος ο οργανισμός της ομάδας είναι συγκεντρωμένος στα ματς με την Παρτίζαν και πολύ περισσότερο στο πρώτο χρονικά μεταξύ των δύο συλλόγων, αυτό της Τρίτης (25/7) στο Βελιγράδι.

Φυσικά το τμήμα scouting των Πειραιωτών και όσοι δουλεύουν μεταγραφικές υποθέσεις είναι πάντα σε εγρήγορση, όμως τις ημέρες που ακολουθούν η Νο1 προτεραιότητα στο Λιμάνι είναι αναμφίβολα η προσπάθεια να ξεπεραστεί το εμπόδιο των πρωταθλητών Σερβίας. Εξάλλου από την έκβαση των αναμετρήσεων με την Παρτίζαν θα εξαρτηθούν οι όποιες μεταγραφικές εξελίξεις μέσα στον Αύγουστο. Επομένως ορθώς οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς και αφήνουν για μετά οποιαδήποτε άλλη ασχολία.

ΜΕΣΑ ΜΠΕΝ ΚΑΙ ΡΕΤΣΟΣ

Ευχάριστα είναι τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών, όσον αφορά τους Παναγιώτη Ρέτσο και Μοχάμεντ Μπεν. Αμφότεροι μπήκαν κανονικά με την ομάδα την Παρασκευή (21/7), γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς και εφόσον συνεχίσουν με αυτό τον τρόπο στις επόμενες προπονήσεις, τότε ο Μπέσνικ Χάσι θα μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι στο Βελιγράδι.

Μποτία και Ταχτσίδης έχουν τεθεί νοκ άουτ ούτως ή άλλως και για τον 46χρονο τεχνικό είναι μια θετική εξέλιξη η ετοιμότητα των Ρέτσου και Μπεν, που ανάλογα και με την εικόνα τους στις προπονήσεις μέχρι την Δευτέρα (24/7), ενδεχομένως να διεκδικήσουν και θέση βασικού κόντρα στην Παρτίζαν.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΝΕΪ ΣΑΧΝΙΝ

Όπως ενημέρωσαν το βράδυ της Παρασκευής οι Πειραιώτες, την Κυριακή (23/7) στις 19:00 το απόγευμα η Κ-20 του Ολυμπιακού συν κάποιους παίκτες της πρώτης ομάδας (προφανώς από όσους δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθούν από τον Χάσι στο Βελιγράδι), θα δώσει φιλική αναμέτρηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Αντίπαλος θα είναι η Μπνέι Σαχνίν από το Ισραήλ, σε ένα ματς "κλειστό" για τους φιλάθλους αλλά και τον Τύπο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Καλπάζουν" τα διαρκείας
Ντα Κόστα: "Ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς του Ολυμπιακού"
Αυτή είναι η καλύτερη εμφάνιση από τους Big-4!
Τα τρία ερωτηματικά ενόψει Βελιγραδίου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ