ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τους πήρε όλους ο Μαρτίνς

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, πήρε 22 παίκτες στην αποστολή για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ (7/10, 20:30). Εκτός έμεινε ο τραυματίας, Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League κι ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Πέδρο Μαρτίνς, πήρε μαζί του 22 διαθέσιμους παίκτες του.

Αν λάβουμε υπόψη ότι ένας που σίγουρα θα "κοπεί" θα είναι τερματοφύλακας, τότε μένει να δούμε ποιος στόπερ θα κάτσει στον πάγκο (πήρε Βούκοβιτς, Μεριά, Σισέ και Μιράντα), ποιος από τους εξτρέμ επίσης θα μείνει εκτός (Ναουέλ;), αλλά και αν υπάρχει περίπτωση να "κόψει" και έναν χαφ, μιας και εκεί υπάρχει πολυκοσμία.

Κατά τ’ άλλα, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Τοροσίδης, όπως και οι "συνήθεις ύποπτοι", Μασούρας, Ανδρούτσος, Νικολάου και Πάρντο.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε, Γκερέρο και Χασάν.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ