ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες για Γκερέρο και Γκιλιέρμε στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες για Γκερέρο και Γκιλιέρμε στο ΟΑΚΑ

Ο Ισπανός επιθετικός και ο Βραζιλιάνος χαφ «χτυπούν» την πόρτα της ενδεκάδας για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, αλλά ένα προβάδισμα φαίνεται να το έχουν οι Χασάν και Μπουχαλάκης.

Σοβαρή εκτίμηση για τις προθέσεις του Μαρτίνς αναφορικά με την ενδεκάδα στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ (7/10, 20.30) δεν μπορεί να γίνει. Κι αυτό, γιατί έκαναν αποθεραπεία την Παρασκευή (5/10) όσοι έπαιξαν με τη Μίλαν, ενώ και στην προπόνηση του Σαββάτου (6/10) ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δείχνει διατεθειμένος να πάει με… τσίτα τα γκάζια.

Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό η απόσταση από το «Σαν Σίρο» εώς το ΟΑΚΑ είναι πολύ κοντινή, μόλις 48 ώρες… δρόμος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προτού βρεθεί ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο, είχε δώσει μία εντύπωση στους παίκτες του ότι σε όσους δώσει φανέλα βασικού κόντρα στη Μίλαν, πολύ δύσκολα θα τους δώσει και στην Καλογρέζα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Με λίγα λόγια, ο Πορτογάλος τεχνικός σαν να είχε φωτογραφήσει από την Τετάρτη (3/10) τις ενδεκάδες που είχε στο μυαλό του για Μίλαν και ΑΕΚ.

Απέναντι στους «ροσονέρι» προχώρησε σε ολικό «λίφτινγκ». Απέναντι στην «Ένωση» έδινε την αίσθηση ότι θα πάει στα… σίγουρα. Θα πάει δηλαδή με τους «έντεκα» που έχει δουλέψει περισσότερο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Με Γιαννιώτη στα γκολπόστ, τους Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα στην άμυνα, τους Μπουχαλάκη – Καμαρά στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Χασάν και τους Ποντένσε – Λάζαρο στα "φτερά".

Ωστόσο, υπάρχουν δύο παίκτες που με την εικόνα τους στο «Σαν Σίρο» έβαλαν σε σοβαρές σκέψεις τον Μαρτίνς. Ένας είναι φυσικά ο Γκιλιέρμε, ο οποίος σε ακόμη ένα ματς ήταν να τον… πιεις στο ποτήρι. Ο δεύτερος είναι ο Γκερέρο που σε κάθε ματς «κονταροχτυπιέται» με τον Χασάν για μία θέση στο αρχικό σχήμα. Και οι δύο φαντάζουν τη δεδομένη στιγμή ως αουτσάιντερ. Εώς τη σέντρα όμως απομένουν ακόμα κάτι λιγότερο από δύο μέρες.

Κατά συνέπεια, θα πρέπει να περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις του Μαρτίνς, μήπως ετοιμάζει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής για να αιφνιδιάσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ