ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Οι επτά "σίγουροι" και τα τέσσερα ερωτηματικά του Μαρτίνς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιλιέρμε φαίνεται ότι κερδίζει την κούρσα αντί του Μπουχαλάκη, χαμός για το κέντρο της άμυνας και την κορυφή της επίθεσης, προβάδισμα Γιαννιώτη αντί Σα για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Μαρτίνς φρόντισε στην σαββατιάτικη προπόνηση να κρατήσει άπαντες σε "αναμμένα κάρβουνα". Κάτι το παιχνίδι του Μιλάνου που ανάγκασε ορισμένους ποδοσφαιριστές να μην "γκαζώσουν" στην προπόνηση, κάτι το γεγονός ότι ακόμη ψάχνεται για κάποιες θέσεις ο Πορτογάλος τεχνικός, έχει οδηγήσει στο σημείο τους ποδοσφαιριστές να περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις του προπονητή τους.

Ουσιαστικά, τρεις θέσεις είναι αυτές που "παίζονται" σοβαρά για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Γκιλιέρμε δείχνει να έχει το σαφέστατο προβάδισμα έναντι του Μπουχαλάκη και φαίνεται πώς ο Βραζιλιάνος θα παίξει τελικά μαζί με τον Καμαρά στα χαφ.

Το δεύτερο ερωτηματικό έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας, μιας και ο Βούκοβιτς μόνο σίγουρος δεν είναι για το αρχικό σχήμα. Ο Σισέ και ο Μιράντα έχουν σοβαρές πιθανότητες να αποτελέσουν τον παρτενέρ του Μεριά.

Το τρίτο ανοικτό μέτωπο αφορά την κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Μαρτίνς δεν ήταν καθόλου διαφωτιστικός για το ποιον από τους Χασάν ή Γκερέρο θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα.

Επίσης, δεν ξεκαθάρισε ούτε στον Γιαννιώτη, ούτε στον Σα ποιος από τους δύο θα ξεκινήσει, αν και φαίνεται ότι ο Γιαννιώτης θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία.

Με λίγα λόγια, οι σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά, Φορτούνης, Λάζαρος και Ποντένσε. Σε όλους αυτούς προσθέστε και τον Γκιλιέρμε, ο οποίος δείχνει να έχει πάρει για τα καλά "κεφάλι" στη διεκδίκηση της μίας θέσης των χαφ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ