ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

A Bola: "Τις επόμενες ημέρες στην Πορτογαλία ο Σεμέδο, δεν φοβάται τον ανταγωνισμό"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Πορτογάλοι επιμένουν για την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στην Μπενφίκα, ενώ αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν ανησυχεί για τον ανταγωνισμό που θα αντιμετωπίσει στην ομάδα της Λισαβόνας.

Όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, η Μπενφίκα επιθυμεί άμεσα την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό. Η πορτογαλική A Bola, το επιβεβαιώνει, λέγοντας ότι θα βρεθεί εκεί τις επόμενες ημέρες, σε συμμόρφωση με το υγειονομικό πρωτόκολλο, και θα υπογράψει μακροπρόθεσμο συμβόλαιο τουλάχιστον τετραετούς διάρκειας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 26χρονος στόπερ δεν ανησυχεί που δεν θα έχει την φανέλα βασικού σπίτι του, όπως στον Ολυμπιακό. Στην Μπενφίκα υπάρχει ήδη ο Γιαν Βερτόγκεν και ο Ρούμπεν Ντίας, οι οποίοι θεωρούνται οι βασικοί κεντρικοί αμυντικού των Λουζιτανών.

Ο Σεμέδο πιστεύει ότι μπορεί να πάρει φανέλα βασικού, καθώς βασίζεται στην ποιότητα του παιχνιδιού του, σύμφωνα με τον κύκλο του ποδοσφαιριστή. Στα υπέρ του είναι η συνεργασία του με τον Ζόρζε Ζεσούς, με τον οποίο έχει συνυπάρξει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Record το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του deal είναι το τεστ του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το τελευταίο εμπόδιο για Εμβιλά
A Bola: "Σεμέδο, η τελευταία προσθήκη της Μπενφίκα πριν από το Champions League"
Γαβαλάς: "Επέστρεψαν καθαροί από κορονοϊό οι τρεις διεθνείς"
Πέπε: "Οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό είναι μεγάλες και μου αρέσει"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ