ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

A Bola: "Σεμέδο, η τελευταία προσθήκη της Μπενφίκα πριν από το Champions League"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπενφίκα επιμένει για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της A Bola. Μάλιστα αναφέρουν ότι οι Πορτογάλοι επιθυμούν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή εντός αυτής της εβδομάδας, όπως από χθες έγραψε το Sport24.gr.

Η Μπενφίκα θέλει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της A Bola. Ο Ζόρζε Ζεζούς έχει ξεχωρίσει τον 26χρονο Πορτογάλο στόπερ του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη αρχίσει, με τους "Αετούς της Λισαβόνας" να έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις στους Πειραιώτες, εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Το πορτογαλικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr, σύμφωνα με το οποίο η Μπενφίκα επιδιώκει να κλείσει τον Σεμέδο λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Λουζιτανοί θέλουν, λοιπόν, να ολοκληρώσουν την μεταγραφή πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των "αετών", οι οποίες ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας, για τον τρίτο προκριματικό του Champions League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Σεμέδο τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού, συνολικά 44, στην οποίς βρήκε δίχτυα 5 φορές. Το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2023.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κόκκινος Καυτός Σεπτέμβρης
Ολυμπιακός: Η Μπενφίκα θέλειΣεμέδο πριν απότον τελικόΚυπέλλου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ