ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

A' Bola: "Μικρή η διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρίο Άβε για Ματέους Ρέις"

Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Προ των πυλών του Ολυμπιακού φέρνουν στην Πορτογαλία τον Ματέους Ρέις, αφού η "A' Bola" γράφει ότι η διαφορά ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τη Ρίο Άβε είναι μικρή και δεν μπορεί να χαλάσει το deal.

Η καθαρή νίκη επί της Ομόνοιας (2-0) στον πρώτο αγώνα των playoffs του Champions League έχει καταστήσει τον Ολυμπιακό σε απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους. Γεγονός που επιτρέπει στους ερυθρόλευκους να τρέξουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και να τελειώσουν τις βασικές υποθέσεις που τους απασχολούν.

Μία τέτοια είναι ο Ματέους Ρέις, για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Ρίο Άβε τις τελευταίες ημέρες. Στην "A' Bola" αναφέρουν μάλιστα πως οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία πλέον για την πώληση του 25χρονου ακραίου αμυντικού, δεδομένου ότι η διαφορά που τις χωρίζει ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, η Ρίο Άβε αξιώνει το ποσό των 3.000.000 ευρώ, την ώρα που ο Ολυμπιακός σε πρώτη φάση προσφέρει 2.500.000 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται πάντως στο πορτογαλικό δημοσίευμα, αυτή η απόσταση καλύπτεται εύκολα και δεν δείχνει ικανή για να χαλάσει το deal.

Προς το παρόν πάντως, ο Ματέους Ρέις βρίσκεται με την αποστολή της Ρίο Άβε στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι του γ' προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Μπεσίκτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βραζιλιάνος Τσιμίκας ο Ματέους Ρέις για τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ