ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α Bola: "Η Μπενφίκα προχωράει για Σεμέδο"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "A Bola", η Μπενφίκα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Κεντρικό θέμα στο πρωτοσελίδο της " A Bola" είναι και πάλι ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρει πως η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Champions League, Μπενφίκα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ.

To δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ζόρζε Ζεζούς, μετά τον Γιαν Βερτόνχεν, έχει ζητήσει από τους διοικούντες την πορτογαλική ομάδα την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, με τον Σεμέδο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Μάλιστα, στο πρωτοσέλιδο γίνεται γνωστό πως ο 26χρονος υψηλόσωμος στόπερ (1.89μ) μπορεί να αποκτηθεί με "ευνοϊκές συνθήκες".

Θυμίζουμε πως ο Σεμέδο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2023 και την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 44 συμμετοχές με πέντε γκολ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Σπόρτινγκ, Ρέους, Σετούμπαλ, Βιγιαρεάλ, Ουέσκα και Ρίο Άβε, ένω άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Α Bola: "Η Μπενφίκα προχωράει για Σεμέδο"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ