ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

4000 εισιτήρια μακριά από το sold out ενόψει ΠΑΟΚ

Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (22/10, 20:30) και το "Γ. Καραϊσκάκης" αναμένεται κατάμεστο, καθώς έχουν απομείνει διαθέσιμα λιγότερο από 4000 εισιτήρια.

Μετά την αξιοπρεπή εμφάνιση στο εξαιρετικά δυνατό τεστ του "Camp Nou" απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα.

Αυτή που θέλει τους Πειραιώτες να δίνουν ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι την Κυριακή (22/10, 20:30), όταν και υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα ματς στο οποίο η νίκη μοιάζει μονόδρομος για τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια του να φτάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κατά τα φαινόμενα, σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν τη μαζική συμπαράσταση του κόσμου τους, καθώς λιγότερο από 4000 εισιτήρια είναι ακόμη διαθέσιμα ενόψει της αναμέτρησης.

Η πώληση συνεχίζεται καθημερινά 10:00 - 18:00 από τα εκδοτήρια αλλά και μέσω internet όλο το 24ωρο, με τους φίλους του Ολυμπιακού να ετοιμάζουν θερμή ατμόσφαιρα στο Φαληρικό γήπεδο και ένα πιθανό sold out παραμονές του αγώνα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα στέλνουν μήνυμα ανθρωπιάς
Η Μπενφίκα είδε Κούτρη στο "Camp Nou"
Όταν αντάμωσαν οι Κοβάτσεβιτς και Βαλβέρδε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ