ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

16000 διαρκείας και συνεχίζει ο Ολυμπιακός

Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Αεροφωτογραφία από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ για την εβδομη αγωνσιτική του πρωταθλήματος Superleague το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τις 16000 έφτασαν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ενδεχόμενη πρόκριση επί της Ριέκα να φέρνει τους Πειραιώτες κοντά σε ένα νέο ρεκόρ.

Σε άκρως ικανοποιητικά επίπεδα για την εποχή, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2017-2018.

Οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 16000, γεγονός που σημαίνει πως με ακόμη 800 κάρτες ο Ολυμπιακός φτάνει το περσινό νούμερο πωλήσεων.

Στόχος των Πειραιωτών σε πρώτη φάση είναι ο αριθμός διάθεσης να φτάσει τις 20000 διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο Λιμάνι μοιάζουν αισιόδοξοι πως στην περίπτωση πρόκρισης επί της Ριέκα και την επιβεβαίωση του σεναρίου που θέλει τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στους ομίλους του Champions League, τότε μπορεί κάλλιστα να απειληθεί ευθέως το ρεκόρ των 21300 διαρκείας που κρατά από τη σεζόν 2015-2016.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Δευτέρα ή Τρίτη στην Αθήνα ο Ζιλέ για τον Ολυμπιακό"
Το αλφάβητο του Βούζα στην Κ-20
Ντεμπούτο με Αζαξιό ο Λάτσι
Πάει Κροατία ο Χάσι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ