ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

11άδα-έκπληξη για τον Ολυμπιακό με Ριέκα επέλεξε ο κόσμος

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (16/8, 21:45) τη Ριέκα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του Champions League και ο κόσμος επέλεξε μία "σφικτή" ενδεκάδα.

Ο κόσμος που έφτιαξε την 11άδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Ριέκα φαίνεται να αναγνωρίζει το πόσο "πονηρό" είναι το ματς και κατέληξε σε μια πιο "σφικτή" ομάδα, ώστε αν έρθει η νίκη να είναι με "καθαρό" σκορ.

Συνεπώς φουλ επιθετική τριάδα πίσω από τον Μπεν με Μάριν-Φορτούνη-Καρσελά, όπως στον επαναληπτικό με την Παρτίζαν, δεν είναι στις σκέψεις των αναγνωστών του Sport24.gr.

Και ποια είναι η ενδεκάδα που επέλεξαν:

11άδα-έκπληξη για τον Ολυμπιακό με Ριέκα επέλεξε ο κόσμος

Ο Καπίνο είναι ξεκάθαρη επιλογή για το τέρμα, το ίδιο και η τετράδα της άμυνας με Ομάρ (δεξιά), Κούτρη (αριστερά) και Ρέτσο-Βούκοβιτς ως στόπερ. Παρόμοια και η επιλογή του Μπεν για την κορυφή της επίθεσης.

Εκεί που έρχεται η έκπληξη αφορά τους πέντε παίκτες της μεσαίας γραμμής στο 4-2-3-1 που επιλέγει ο Χάσι. Ο κόσμος βάζει στην 11άδα και Ρομαό και Ζιλέ και Οφόε! Προφανώς οι δύο πρώτοι ως αμυντικοί χαφ, ο Οφόε ως 10άρι και στα άκρα οι Φορτούνης και Καρσελά.




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ