ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Χαραλαμπίδης

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Χαραλαμπίδης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Σούλης Παπαδόπουλος και Σάββας Παντελίδης οι πρώτοι υποψήφιοι διάδοχοι.

Την λύση της συνεργασίας της με τον πρώην τεχνικό, Απόστολο Χαραλαμπίδη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου την Πέμπτη (15/10) μία μέρα μετά την δεύτερη ήττα της ομάδας. Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας ήρθε μετά από κοινή συμφωνία και των δύο πλευρών, μετά από τις συζητήσεις που ξεκίνησαν χθες αργά το βράδυ.

Ο Καστοριανός προπονητής είχε αναλάβει το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Βόλου αλλά η μία νίκη και δύο ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια είχαν σαν αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει τον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας.

Τα πρώτα σύννεφα για το μέλλον του Χαραλαμπίδη στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου είχαν ξεκινήσει λίγη ώρα μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού της ομάδας. Αυτό στην Ζάκυνθο για την 2η αγωνιστική της φετινής Football League, αλλά πρώτο της ομάδας, αφού είχε αναβληθεί η πρεμιέρα της στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό που διεξήχθη χθες (14/10).

Από τον δρόμο κιόλας της επιστροφής στον Βόλο ο Χαραλαμπίδης είχε εισπράξει την πίεση για άμεσα αποτελέσματα που θα έκριναν το μέλλον του. Η νίκη μπορεί να ήρθε κόντρα στα Χανιά με 1-0 στο ΕΑΚ αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει το κλίμα που είχε ήδη δημιουργηθεί.

Κάτι που φάνηκε και χθες μετά την ήττα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1. Τη φορά αυτή η επιστροφή του Χαραλαμπίδη στον Βόλο έμελλε να συνοδευτεί με την έναρξη των συζητήσεων για την λύση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του".

Πλέον απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο διάδοχός του. Στην ομάδα του Βόλου θεωρούν πως η συμφωνία μαζί του θα έχει επέλθει ακόμη και μέχρι αύριο ώστε να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Δευτέρας στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό.

Τα πρώτα ονόματα που έχουνε ήδη ακουστεί είναι των πρώην τεχνικών της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλου, που στην πρεμιέρα της φετινής Football League είχε κάτσει στον πάγκο της Λαμίας, και Σάββα Παντελίδη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ