ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Παπαδόπουλος: "Οι οπαδοί του Ιωνικού έβριζαν την πεθαμένη μητέρα μου"

Παπαδόπουλος: "Οι οπαδοί του Ιωνικού έβριζαν την πεθαμένη μητέρα μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, υποστήριξε ότι αυτός επέτρεψε στους οπαδούς του Ιωνικού να μπουν στο γήπεδο κι εκείνοι έβριζαν σε όλη τη διάρκεια του ματς την μητέρα του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Ολυμπιιακός Βόλου και Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 9η αγωνιστική της Football League και ο προπονητής των Θεσσαλών, Σούλης Παπαδόπουλος, υποστήριξε ότι αυτός επέτρεψε στους οπαδούς των φιλοξενούμενων να μπουν στο γήπεδο κι εκείνοι ως... "ευχαριστώ" έβριζαν σε όλη τη διάρκεια του ματς την μητέρα του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

"Με βρίζει όλος ο Βόλος, γιατί ήμουν εγώ αυτός που είπε να μπουν οι φίλαθλοι του Ιωνικού στο γήπεδο. Όλοι όσοι ήρθαν σήμερα στο γήπεδο από τον Ιωνικό έβριζαν τη μάνα μου που έχει πεθάνει. Καλά να πάθω, βέβαια, αλλά και αυτοί δεν θα με κερδίσουν ποτέ…

Υπήρχαν πολλοί λόγοι που έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο πρώτος λόγος ήταν, ότι ερχόμασταν από μία ήττα από τη Νίκη Βόλου και ξέρετε πως το καλύτερο φάρμακο στο ποδόσφαιρο είναι να επανέλθεις στις επιτυχίες. Ο δεύτερος λόγος ήταν, ότι θέλαμε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, εκεί που φτάσαμε με πολύ κόπο. Τρίτος και κυριότερος λόγος, ήταν το ότι παίζαμε με μία ομάδα που είχε τέσσερις σερί νίκες κι αν κερδίζαμε εμείς θα είχαμε τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια από τότε που ανέλαβα εγώ προπονητής στην ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο, αγωνιστικά, το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι 3-0 για τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει άλλα δύο γκολ. Το παιχνίδι έληξε 1-1 και είδατε όλοι για ποιο λόγο…", υποστήριξε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ