ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Έτοιμη λύση είχαν στον Ολυμπιακό Βόλου μετά την αποχώρηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη από την τεχνική ηγεσία. Νέος προπονητής των Θεσσαλών ο Σούλης Παπαδόπουλος, που επιστρέφει στον πάγκο της ΠΑΕ.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αποτέλεσε παρελθόν για τον Ολυμπιακό Βόλου και η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας γνωστοποίησε άμεσα τον διάδοχο του Καστοριανού. Αυτός είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ο Πειραιώτης τεχνικός εργάστηκε εφέτος στη Λαμία, από την οποία αποχώρησε μετά την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΛ. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: " Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαδόπουλο.Η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου θα γίνει απο τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Κούκιο αύριο Παρασκευή στίς 13:30 στην αίθουσα τύπου του Ε.Α.Κ. Βόλου".

Ο 48χρονος προπονητής έχει δουλέψει στο παρελθόν σε Προοδευτική, Απόλλωνα Λεμεσού, Πανηλειακό, Βύζαντα Μεγάρων, Πιερικό, Αιγάλεω, Διαγόρα, Βέροια, Πόντιους Κατερίνης, Δόξα Δράμας, Άρη, Χανιά, ΑΕΛ και Λαμία. Από τον Ολυμπιακό Βόλου είχε ξαναπεράσει το 2007-2008, αλλά και το 2012-2013.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ