ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

"Μπλόκο" στην ΕΕΑ από το Εφετείο

"Μπλόκο" στην ΕΕΑ από το Εφετείο

Ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιώθηκε με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και μπαίνει "μπλόκο" στην ΕΕΑ για να εξετάσει φακέλους υποψηφίων ομάδων για την αντικατάσταση του. Το ίδιο ισχύει και για την Καβάλα

Μπλόκο στην ΕΕΑ να εξετάσει φακέλους υποψήφιων ομάδων για την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου στην Superleague, έβαλε με απόφαση του, το Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Αυτό έκανε γνωστό η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενώ κάτι τέτοιο ισχύει και για την ομάδα της Καβάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

" Mε απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που εκδόθηκε σήμερα και ώρα 15.00, κατόπιν υποβληθείσης αιτήσεως ακυρώσεως και αιτήσεως αναστολής με προσωρινή διαταγή κατά της απόφασης της ΕΕΑ, που δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ολυμπιακό Βόλου, διετάχθη, αφ' ενός η αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στις 28.8 για την 1η αγωνιστική της Super League και αφετέρου απαγορεύτηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να εξετάσει φακέλους υποψηφίων ομάδων για την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα Super League, καθώς και να χορηγήσει σε αυτές πιστοποιητικό συμμετοχής".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ