ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Γραικός στο Sport24.gr: "Γι' αυτό πανηγύρισα με στρατιωτικό χαιρετισμό"

FOOTBALL LEAGUE / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θωμάς Γραικός εξηγεί στο Sport24.gr γιατί πανηγύρισε με στρατιωτικό χαιρετισμό το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού Βόλου στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γραικός σκόραρε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα, αλλά ο πανηγυρισμός με στρατιωτικό χαιρετισμό θα μπορούσε εύκολα να παρεξηγηθεί, με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων της Μαγνησίας ξεκαθαρίσει στο Sport24.gr ότι πανηγύρισε έτσι για να δείξει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι πιστοί στρατιώτες της ομάδας και δεν έχει σχέση με τα τελευταία γεγονότα, την ώρα που η UEFA και η FIG θα κάνουν έρευνα για τον στρατιωτικό χαιρετισμό των Τούρκων ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με την Αλβανία.

"Ερχόμασταν από μεγάλη ήττα (0-2 από τη Βέροια) στο πρωτάθλημα... απλά εγώ και οι συμπαίκτες θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε πιστοί στρατιώτες της ομάδας μας. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο. Δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα". Δείτε το video από το ματς των Τρικάλων με τον Ολυμπιακό Βόλου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ