ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Αποκλείστηκε από την UEFA ο Ολυμπιακός Βόλου

Αποκλείστηκε από την UEFA ο Ολυμπιακός Βόλου
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου αποκλείστηκε από τους ευρωπαϊκούς αγώνες και τη θέση του θα πάρει η ομάδα της Ντιφερντάνζ. Αναμένονται αντιδράσεις.

Τελικά η UEFA δεν μπορούσε να περιμένει τις ελληνικές Αρχές και είπε να δράσει από μόνη της στην υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου που τον φέρνει, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στη δεύτερη κατηγορία, αποβάλλοντας τον από το Europa League.

Όλα αυτά σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Nova Sport fm 94.6.

Να θυμίσουμε πως Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είχε βγάλει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία έκανε λόγω για διερεύνηση της υπόθεσης από ειδικό επιθεωρητή της UEFA.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής για την ομάδα και τον Αχιλλέα Μπέο είναι αρκετά για την UEFA έτσι ώστε να αποβάλει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Εμείς σε επικοινωνία που είχαμε με την ομάδα του Βόλου μας είπαν πως δεν υπάρχει κάποιο φαξ ακόμα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, κάτι που ίσως γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως από τον Βόλο λένε πως το μεσημέρι της Τετάρτης υπάρχει προκαθορισμένο ραντεβού στην Νιόν, έτσι ώστε να δοθούν εξηγήσεις από την πλευρά της ΠΑΕ για το όλο θέμα από τον δικηγόρο της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ