ΟΦΗ

Ζιαμπάρης και Ορτέγκα στον ΟΦΗ

Ζιαμπάρης και Ορτέγκα στον ΟΦΗ
Ζιαμπάρης, Τσάλος

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, Νίκο Ζιαμπάρη, και τον 29χρονο Ισπανό επιθετικό, Αρμίτσε Ορτέγκα.

Σε δύο ακόμη μεταγραφές προχώρησε την Παρασκευή (28/7) η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Η ομάδα του Ηρακλείου, που θα επιδιώξει τη νέα σεζόν να εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League, απέκτησε τον 26χρονο, ύψους 1.94, κεντρικό αμυντικό Νίκο Ζιαμπάρη, ο οποίος υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/7) συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Ο Ζιαμπάρης έπαιζε τα τρία τελευταία χρόνια στον Ηρακλή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 16 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ. Εκτός από την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει περάσει από τον Μέγαλο Αλέξανδρο, την Κέρκυρα, την Καβάλα και τον Φωστήρα.

Ο Ζιαμπάρης δήλωσε: "Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ήταν η αιτία που ήρθα στον ΟΦΗ. Τον ξέρω και με ξέρει. Συνεργαστήκαμε στον Ηρακλή και τον εμπιστεύομαι. Είναι ένας προπονητής, για τον οποίο ο παίκτης τα δίνει όλα. Επέλεξα τον ΟΦΗ για να τον βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Το θέλει η ομάδα, το θέλω και εγώ να επιστρέψω στην πρώτη κατηγορία. Για αυτό ήρθα στον ΟΦΗ άλλωστε. Για να παίξω με αυτόν ξανά στην Σούπερ Λιγκ".

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΟΡΤΕΓΚΑ

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και τυπικά ο Αρμίτσε Ορτέγκα. Ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός, που είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με την ομάδα του Ηρακλείου, υπέγραψε την Παρασκευή (28/7) για 1+1 χρόνο. Μετά τις υπογραφές ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού ανέφερε:

Ζιαμπάρης και Ορτέγκα στον ΟΦΗ
Ορτέγκα

Ο Αρμίτσε Ορτέγκα (μέση), με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο (αριστερά) και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη.

"Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Το αθλητικό κέντρο, το γήπεδο, ο προπονητής και η ομάδα. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο καλά για την ομάδα, αλλά βλέπω ότι υπάρχει φιλοδοξία και ένας δραστήριος πρόεδρος. Ολοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ