ΟΦΗ

Χωρίς τους δανεικούς του ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Δίχως τους δύο δανεικούς του ΠΑΟΚ, Δεληγιαννίδη και Μιχόγεβιτς, θα παραταχθεί το Σάββατο (15/9, 18.15) απέναντι στον Δικέφαλο ο ΟΦΗ. Εκτός και ο Μεγιάδο λόγω τραυματισμού, η 20άδα που ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Την 20άδα για τον αγώνα του Σαββάτου (15/9, 18.15) με τον ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο προπονητής του ΟΦΗ δεν υπολογίζει στους δύο δανεικούς που έχει πάρει η ομάδα από τον Δικέφαλο, τους Μιχόγεβιτς και Δεληγιαννίδη, αλλά και στον Μεγιάδο που είναι τραυματίας.

Εκτός είναι και οι Δερμιτζάκης, Πλευράκης και Νοικοκυράκης. Στην αποστολή μετέχουν 20 παίκτες, οι εξής: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι λόγω της αυξημένης κίνησης, εισιτήρια διαρκείας θα συνεχίσουν να διατίθενται ξανά από την Δευτέρα (17/9). Εισιτήρια αγώνα θα διατίθενται κανονικά το απόγευμα της Παρασκευής (15/9), αλλά και μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (15/9). Απαραίτητο το ΑΜΚΑ και η ταυτότητα για την έκδοση εισιτηρίου (Το ΑΜΚΑ για τα παιδιά).

Οι τιμές των εισιτηρίων:

-Στις θύρες 1,4,5 15 ευρώ.

-Στη θύρα 8 25 ευρώ.

-Στις θύρες 2,3,7 30 ευρώ.

-Παιδικό εισιτήριο 10 ευρώ.

Ο ΟΦΗ σε δύο ματς έχει ένα βαθμό, αυτόν που κατέκτησε στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο (2-2). Στη 2η αγωνιστική υπέστη ήττα (1-2) από τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ