ΟΦΗ

Βούρκωσε ο Σίμος: "Θέλω να πω στον πατέρα μου ότι τον αγαπώ"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βαρύ το κλίμα στην συνέντευξη Τύπου με τον τεχνικό του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο, να αποκαλύπτει σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα του. Τι είπαν οι Σεμέντο και Τσιλιανίδης από πλευράς παικτών

Βαρύ ήταν το κλίμα στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, παρά τη νίκη των Κρητικών με 1-0 και την επιστροφή στα τρίποντα έπειτα από τρεις σερί ήττες.

Ο πατέρας του Γιώργου Σίμου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα το βράδυ της Παρασκευής (29/11), όμως αποκάλυψε το προσωπικό του πρόβλημα στην ομάδα μετά το φινάλε του αγώνα, επομένως ήταν λίγο φορτισμένη η ατμόσφαιρα.

Ο Γιώργος Σίμος δεν συγκράτησε τα δάκρυα του και έστειλε τις ευχές του στον πατέρα του: “Θέλω να πω στον πατέρα μου ότι περνάει μια ίδια δυσκολία, τον αγαπώ και ξέρω ότι είναι δυνατός”.

ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ: "ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ"

Χαρούμενος για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης: "Σημαντικό για το ψυχολογικό κομμάτι αυτή η νίκη. Δουλέψαμε καλά σήμερα πιέσαμε τον αντίπαλο όσο μπορούσαμε, είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο να βάλουμε γκολ, ωστόσο δεν το καταφέραμε. Στην επανάληψη το πετύχαμε και στην συνέχεια το διαχείριστηκαμε σωστά παίρνοντας μια νίκη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα όμως εμείς κοιτάμε πάντα το δικό μας παιχνίδι για να βελτιωθούμε από αγώνα σε αγώνα. Πιστεύω ότι δείξαμε καλό πρόσωπο κάναμε μια ακόμα καλή εμφανιση που συνδυάστηκε με νίκη αυτή τη φορά, αφού το τελευταίο διάστημα είχαμε τα αρνητικά αποτελέσματα".

ΣΕΜΕΝΤΟ: "ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ"

Ο χρυσός σκόρερ του ΟΦΗ, Λισάντρο Σεμέντο, σχολίασε με τη σειρά του: “Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς για την συνέχεια και σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και είμαστε σε αυτή τν θέση. Παίζουμε το παιχνίδι μας ανεξαρτήτως την ομάδαπου έχουμε απέναντι μας και στόχος μας είναι να σκοράρουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες και ήρθε το αποτέλεσμα. Χαίρομαι που κέρδισα το βραβείο αλλά δεν λέει κάτι για εμένα αφού με βοηθησε η ομάδα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα και να πηγαίνουμε μέρα με την μέρα καλύτερα”.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ