ΟΦΗ

Βέρα: "Το γκολ του Ναμπί σημαίνει πολλά εκατομμύρια για εμάς"

SUPERLEAGUE / ΜΠΑΡΑΖ / ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΜΠΑΡΑΖ / ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πανευτυχής εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Χάιμε Βέρα μετά την τεράστια νίκη επί του Πλατανιά που κράτησε την ομάδα στην Super League.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Πλατανιά και την παραμονή στη Super League δήλωσε ο Χάιμε Βέρα. Ο Χιλιανός κόουτς του ΟΦΗ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάιμε Βέρα: "Τι να πω τώρα, είχα πει όταν ήρθαμε στον ΟΦΗ ότι χρειάζεται πολύ δουλειά. Από την αρχή που ήρθαμε εδώ, έλεγα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Τα τελευταία λεπτά ήταν δύσκολα και έβαλε το γκολ ο Ναμπί.

Τα παιδιά δούλευαν πολύ καλά και εμείς είχαμε πάντα στο μυαλό μας ότι ο ΟΦΗ θα έμενε στην κατηγορία. Όταν ήρθαμε με τον Αλέκο, ήμασταν σίγουροι πως με δουλειά μπορούμε να κάνουμε κάτι και τα παιδιά το καταλάβαιναν αυτό. Για αυτό πήγαμε καλά στον τελευταίο αγώνα. Δεν παίξαμε τόσο καλή μπάλα όμως αυτό δεν ήταν σπουδαίο, σπουδαίο ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά γιατί έπαιξε πολύ καλά. Ο ΟΦΗ έχει στο μυαλό του να κάνει καλά πράγματα και να πάμε μπροστά. Σαν προπονητής έζησα τον σπουδαιότερο αγώνα της καριέρας μου. Γιατί αν χάναμε την κατηγορία, όλος ο κόσμος στην Χιλή θα έλεγε για εμάς ότι δεν πήγαμε καλά. Δουλεύουμε αρκετά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον κύριο Μπούση και τους Γιάννη, Γιώργο Σαμαρά. Όταν με πήραν τηλέφωνο είπαμε αμέσως ναι γιατί αγαπάμε πολύ τον ΟΦΗ. Για αυτό ήρθαμε, η καρδιά μου ακόμα χτυπάει γιατί ήταν πολύ δύσκολο.

Θα μιλήσουμε με τον Γιάννη (σημ. Σαμαρά) και θα δούμε τι έχουμε μπροστά μας. Είμαστε πολύ καλά, θέλουμε να πάμε σπίτια μας, να δούμε τις οικογένειες μας και κανένας δεν θέλει να περάσει ξανά τα ίδια. Το γκολ του Ναμπί σημαίνει πολλά εκατομμύρια για εμάς. Ο Πλατανιάς είχε πολλά να χάσει και εμείς πολλά να κερδίσουμε και για αυτό είχαμε άγχος.

Τώρα πρέπει να δούμε τι θα γίνει τη νέα χρονιά. Έχουμε μπροστά μας πολλά πράγματα. Θα μιλήσουμε με τον Γιάννη Σαμαρά, πόσοι παίκτες θα φύγουν και πόσοι θα έρθουν. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας."

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ