ΟΦΗ

Βέρα: "Στην Κρήτη με κερνούν επειδή έσωσα τον ΟΦΗ"

Βέρα: "Στην Κρήτη με κερνούν επειδή έσωσα τον ΟΦΗ"

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα, περιέγραψε γλαφυρά την υποδοχή που λαμβάνει στο Ηράκλειο από τους οπαδούς για το γεγονός ότι κράτησε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Ο ΟΦΗ έσωσε τη σεζόν, καθώς νίκησε 3-2 τον Πλατανιά στο μπαράζ του Ηρακλείου με γκολ του Αντίλ Ναμπί στο πέμπτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου και παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία.

Ο 56χρονος Χιλιανός προπονητής της ομάδας περιέγραψε στη σελίδα Ultimas Noticias της πατρίδας του με γλαφυρότητα την υποδοχή που λαμβάνει από τους οπαδούς της ομάδας του Ηρακλείου για το γεγονός ότι ο στόχος επετεύχθη.

"Οι πανηγυρισμοί κράτησαν και την επόμενη ημέρα. Οι οπαδοί με φιλούν και όπου πηγαίνω με κερνούν καφέ, φαγητό και ποτό. Ήταν αρκετοί μήνες με πολλή πίεση, αλλά η παραμονή μας ανακούφισε. Πριν από 27 χρόνια ήμασταν στην Κρήτη ως παίκτες και η υποδοχή ήταν εντυπωσιακή. Όταν αναλάβαμε την τεχνική ηγεσία η παραμονή δύσκολη", υποστήριξε αρχικά κι έπλεξε στη συνέχεια το εγκώμιο της Κρήτης.

"Στην Κρήτη έχει οκτώ μήνες καλοκαίρι, έχει παραλίες, αλλά δεν θα κάνω διακοπές. Πρέπει να οργανώσω την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ