ΟΦΗ

Το τρομερό γκολ του Μάνου στο ΟΦΗ - Δόξα Δράμας

ΟΦΗ - ΔΟΞΑ / FOOTBALL LEAGUE(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Μάνος EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ έκανε το 2-0 απέναντι στη Δόξα Δράμας με έναν απίθανο τρόπο. Ο Δημήτρης Μάνος χωρίς να δει την αντίπαλη εστία, επιχείρησε μακρινό σουτ, "κρέμασε" τον Ορέστη Μένκα και ευστόχησε. (VIDEO)

Στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Δόξα Δράμας μπήκε ένα από τα καλύτερα εφετινά γκολ στη Football League. Ενώ η ομάδα του Ηρακλείου ήταν 1-0 μπροστά στο σκορ, ο Δημήτρης Μάνος με ένα τρομερό σουτ μακριά έξω από την περιοχή "κρέμασε" τον Ορέστη Μένκα και έκανε το 2-0.

Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του στο ματς, καθώς επτά λεπτά νωρίτερα είχε ανοίξει το σκορ. Το εντυπωσιακό στοιχείο με τον 23χρονο επιθετικό είναι ότι σκοράρει και στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ για τη Football League, όταν ξεκίνησε βασικός!

Δείτε τη γκολάρα του στο παιχνίδι με τους "μαυραετούς":

Μετά το ματς είπε ότι αφιέρωσε το γκολ στον αναπληρωματικό γκολκίπερ, Γιάννη Δερμιτζάκη: " Του είχα πει ότι αν βάλω γκολ, θα του το αφιερώσω. Αυτά τα γκολ τα στέλνει ο Θεός, να μας έχει καλά από εκεί ψηλά.

Έτυχε να πάει εκεί και μπήκε. Θα μπορούσε να πάει άουτ. Είχα δει τον τερματοφύλακα εκτός εστίας, το σκέφτηκα, το έκανα και η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Όμορφη στιγμή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ