ΟΦΗ

Το "pasillo" των παικτών του ΟΦΗ στον Ολυμπιακό από την κάμερα των κρητικών

Το "pasillo" των παικτών του ΟΦΗ στον Ολυμπιακό από την κάμερα των κρητικών
EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ κατέγραψε με τη δική του κάμερα το "pasillo" των ποδοσφαιριστών του στους παίκτες του Ολυμπιακού ενώ η αναφορά στην ιστοσελίδα του έκανε λόγο για "σεβασμό στο ποδόσφαιρο, σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα".(VIDEO)

Πριν την έναρξη του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό οι παίκτες των Κρητικών σχημάτισαν το γνωστό "pasillo" για να τιμήσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο ΟΦΗ κατέγραψε αυτή την κίνηση μέσα από την κάμερα του επίσημου καναλιού του και έκανε αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας "σεβασμός στο ποδόσφαιρο, σεβασμός στην αντίπαλη ομάδα που κατακτάκτα το πρωτάθλημα".

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ ανέφερε:

"Σεβασμός στο ποδόσφαιρο. Σεβασμός στον αντίπαλο και στην ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ τίμησε τον πρωταθλητή της σεζόν 2019-20, Ολυμπιακό, με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας να σχηματίζουν "ανθρώπινο διάδρομο" λίγο μετά τη φυσούνα και να κάνουν το γνωστό "pasillo" στους φιλοξενούμενους, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΟΦΗ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ